duminică , 24 octombrie 2021, 03:13 AM
Știri / Actualitate / A doua ediție a proiectului „Verde la educație, pentru circulație” la care vor participa și polițiști rutieri din cadrul IPJ Ilfov.

A doua ediție a proiectului „Verde la educație, pentru circulație” la care vor participa și polițiști rutieri din cadrul IPJ Ilfov.

[ot-caption title=”Foto: Tudor Costi” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/07/5518756-mediafax-foto-tudor-costi-1.jpg”]

Sunteți invitati șă participați în intervalul orar 10:00 – 12:00, la activitate privind ediția a doua a Proiectului “Verde la educație, pentru circulație”, care va fi susținută în parcarea S.C. Lidl Discount S.R.L. din localitățile Buftea și Chitila și la care vor participa și polițiști rutieri din cadrul IPJ Ilfov.

Activitatea urmărește menținearea unui trend descendent a accidentelor rutiere în care au fost implicați cu vinovăție copii și promovarea unui comportament rutier responsabil atât în rândul copiilor, cât și în rândul părinților.

Activitățile vor consta în interacțiunea cu copiii privind activitatea lucrătorilor de poliție rutieră și regulile de circulație destinate în principal pietonilor, urmată de o sesiune teoretică privind cunoașterea semnelor de circulație, precum și una interactivă, în care copiii vor pune în practică cunoștințele teoretice de boardgame.

Sursa – Comunicat I.P.J. Ilfov

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *