sâmbătă , 23 octombrie 2021, 05:37 AM
Știri / Actualitate / A început școala iar liceul Dumitru Dumitrescu ce se află în reabilitare de mai bine de 3 ani rămâne închis și acest an.
Sursa: ddbuftea.ro
Sursa: ddbuftea.ro

A început școala iar liceul Dumitru Dumitrescu ce se află în reabilitare de mai bine de 3 ani rămâne închis și acest an.

Nici în acest an liceul Dumitru Dumitrescu nu își deschide porțile pentru elevii care și-au pierdut speranța de a învăța într-o școală modernă, reabilitată în mare parte din fonduri de la Uniunea Europeană.

Au trecut foarte multe luni în care autoritățile au fost nepăsătoare și nu si-au dat tot interesul ca în această toamnă după lungi prelungiri a termenului de finalizare și predare al proiectului să redeschidă și să ofere tinerilor o altă perspectivă de viitor.

Cel mai probabil liceul va fi redeschis în 2016, an electoral. Asta cred că spune multe despre conducerea actualului primar, beneficiarul lucrărilor de reabilitare și modernizare. Să vă fie rușine domnilor pentru nepăsarea de care dați dovadă și să mergeți în actualele clase să vă cereți scuze în fața elevilor și a profesorilor pentru neputința voastră de a le oferi condiții mai bune.

Galerie Foto

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

2 comentarii

 1. La fostul liceu enegetic se petrec lucruri ilegale care daca ar ajunge publice ar cutremura scaunele celor ce conduc aceasta institutie. Religia nu mai e obligatorie dar cadrele de conducere au pacalit parintii si elevii in aceasta privinta, asta pentru ca anumite cadre sa poata avea ore de religie, in aceasta categorie intrand si parintele Badea. Toata lumea stie ca acest profesor nu vine la ore asa incat nu mai e nici un secret. Apoi poate nu stiati dar V. Chelu a primit functie in ISJ Ilfov; nu stiu daca prin detasare sau altcumva… cert este ca din postul de administrator la Dumitrescu, a ajuns consilier pe probleme administrative la Inspectoratul Scolar Ilfov. Cu aceasta mutare, mama sa a primit ore de religie la acelasi liceu. Deci obligatii politice, numiri politice. oameni ce nu au muncit o zi in viata lor, au primit functii publice cu ajutorul primariei Buftea! Vorbesc de Vali Chelu si chiar de mama sa. Mama sa a facut o scoala la peste 50 de ani si bravo dansei… Urat este ceea ce se intampla, vorbesc de amestecul politic in scoala.

  Ceea ce ma mira este pasivitatea parintilor ce au copii in acest liceu si care nu fac nimic pentru ca copiii lor sa aiba parte de un invatamant de calitate.
  Este notoriu exemplul unei profesoare despre care s-a spus tot aici la rubrica de comentarii ca isi ia banii degeaba nefiind prezenta la catedra, apoi a venit in fata ta cu lacrimi de crocodil iar tu ai crezut-o ;-). Nu aveai de unde sa stii…

  Pentru ca Liceul Dumitru Dumitrescu sa revina ca o intitutie de invatamant serioasa, trebuie sa fie schimbata conducerea. Nu vorbesc neaparat de domnul Titi… Sunt altii ce conduc acea institutie: Doamna Larisa Corcodel am impresia ca e director adjunct. E cunoscuta pentru raceala, ranchiuna si pentru razbunarile personale. E de ani buni pe scaunul de conducere si cred ca e nevoie de o schimbare. Acest liceu e o bataie de joc !!!!!!! Luati atitudine!
  Tu din pacate nu esti jurnalist si nu ai parghiile necesare pentru a documenta acest subiect. Dar macar incearca sa aflii informatii daca ai ocazia ca sincer te-ai cutremura. Oricum sunt sigur ca si la urechile tale au ajuns unele informatii.
  Sper ca subiectul sa fie dezbatut si parintii sa se implice mai mult!

 2. Initiati petitie de demitere a conducerii liceului!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *