sâmbătă , 23 octombrie 2021, 04:50 AM
Știri / Dezvăluiri / Actualizare: Afacerea site-ul. Te faci că lucrezi și încasezi.
Gheorghe Pistol si-a inchis site-ul dupa dezvaluiri

Actualizare: Afacerea site-ul. Te faci că lucrezi și încasezi.

Reactualizat: Se pare că minunea de site a primarului Gheorghe Pistol a ținut fix două luni, cât să vă sucească mințiile ca să îi mai acordați un vot pentru fotoliul de primar. Oare mâine ce urmează? Va închide și site-ul primăriei? Obsesia edilului nu are limite dar mai ales fobia de a fi înregistrat și foamea de putere, căci informația înseamnă putere.

Reactualizat: Se pare că de frică au decis să închidă site-ul Primarului Gheorghe Pistol www.pistolgheorghe.ro sau a dat-o iar în bara IT-istul Adrian Frangu?

După ce am scos la lumină un posibil conflict de interese între abonatul la contracte publice Adrian Frangu și Primăria Orașului Buftea prin primarul Gheorghe Pistol pentru servicii de administrare și întreținere website www.primariabuftea.ro dar și legături evidente cu pagina web a edilului, azi constatăm că au început să își ascundă urmele. Cel mai probabil după o mică mustrare și îngrijorare ca știrea să nu escaladeze.

Pentru că pagina veche a edilului nu mai este disponibilă și erau informații importante iar pe noua platforma a edilului ar putea să dispară aceste informații ne oferim să publicăm noi capturi de cu obiectivele promise de edilul Gheorghe Pistol în campania electorală pentru fotoliul de primar. Că să știți ce ați votat.

Vezi articolul principal aici.

Vezi și

creta-tabla

De la ziare la lucrări de reparații și igenizări. Vezi despre ce firmă este vorba!

De curând pe portalul www.e-licitatie.ro au aparut două notificări de atribuire la cumpărari directe către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *