vineri , 22 octombrie 2021, 15:15 PM
Știri / Dezvăluiri / Atenție, imagini Șocante. Adăpostul pentru câini din Buftea este adevărat focar de infecție.
main_adapost caini

Atenție, imagini Șocante. Adăpostul pentru câini din Buftea este adevărat focar de infecție.

Vă atenționăm că imaginile publicate pot fi șocante sau neplăcute pentru o parte din cititori dar ele reprezintă adevărul ce nu trebuie cenzurat.

Adăpostul de câini din Buftea aflat sub administrarea Primăriei Orașului Buftea este un adevărat focar de infecție unde sărmanele animale sunt ținute în condiții inumane. Imaginile sunt de azi, 05 Mai 2016 la fix o lună distanță de alegerile locale unde vă veți alege Primarul și Consilierii Locali pentru următorii 4 ani ce ar strâmba din nas la atâtea fecale. Ce vedeți cu maro nu este pământ din grădină ci fecale de câine, CĂCAT pe înțelesul tuturor.

Adăpostul de câini din Buftea NU este racordat la rețeaua de apă curentă, canalizare și curent așa cum ați crede deși s-au alocat sume impresionante de bani din bugetul local. Înțelegem că au un generator care îl pun în funcțiune atunci când vor să scoată apă dintr-un puț forat și să alimenteze circuitele electrice din adăpost.

Azi, la sosirea unei echipe de televiziune, cei prezenți au găsit în spatele adăpostului un câine mort de câteva zile ce intrase în putrefacție fiind acoperit de un preș. Imaginile sunt terifiante.

Vezi și

creta-tabla

De la ziare la lucrări de reparații și igenizări. Vezi despre ce firmă este vorba!

De curând pe portalul www.e-licitatie.ro au aparut două notificări de atribuire la cumpărari directe către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *