duminică , 24 octombrie 2021, 03:22 AM
Știri / Comunicate / Atenție, se oprește apa în orașul Buftea și satul Mânăstirea din comuna Crevedia!
DSC_1903C

Atenție, se oprește apa în orașul Buftea și satul Mânăstirea din comuna Crevedia!

Pentru executarea lucrărilor de racordare a conductei de aducțiune nou montate la sistemul centralizat de alimentare cu apă, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile timp de 5 ore, începând de luni seara – 13 iunie 2016, ora 24,00 și până marți dimineață – 14 iunie 2016, ora 05,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din orașul Buftea și cei din satul Mânăstirea – comuna Crevedia.

Lucrările executate fac parte din contractul de lucrări “Reabilitarea și extinderea surselor de captare și tratare a apei potabile din Orașul Buftea și Comuna Corbeanca”, în valoare de 16,09 milioane lei. În cadrul acestui contract, se realizează 8 foraje noi, iar alte 5 foraje vor fi reabilitate, plus sistemele conexe de aducțiune la stația de tratare Buftea, care este complet automatizată. Totodată, s-a construit și un rezervor nou de apă cu capacitatea de 1.000 mc, ce va asigura continuitatea serviciului în cazul apariției unor avarii. În urma acestor investiții, cetăţenii oraşului Buftea beneficiază de apă de cea mai bună calitate, extrasă din surse de subteran.

Tot în Buftea, se derulează și contractele “Construcția Stației de Epurare” și „Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare”, in valoare de 93,90 milioane lei. În urma realizării acestor proiecte, orașul Buftea beneficiază de o stație modernă de epurare, sistemele de alimentare cu apă au fost reabilitate sau extinse pe o lungime de aproape 53 km, iar cele de canalizare pe o lungime de peste 45 km.

Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de aceste opriri să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Comunicat RAJA SA

DSC_2500c

Vezi și

500_lei_bani

A fost prins de polițiști după ce a furat un telefon mobil și o sumă de bani.

Un tânăr din loacalitatea Buftea a fost reținut la data de 21 iunie de polițiști …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *