sâmbătă , 23 octombrie 2021, 05:09 AM
Știri / Actualitate / B’ESTFEST SUMMER CAMP nu va mai avea loc anul acesta

B’ESTFEST SUMMER CAMP nu va mai avea loc anul acesta

[ot-caption title=”B’ESTFEST SUMMER CAMP nu va mai avea loc anul acesta” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/03/DSC_8086C.jpg”]

Editia B’ESTFEST Summer Camp programata pentru vara acestui an nu va mai avea loc, principalele motive din spatele deciziei fiind legate de greutatile intampinate de organizatori in contractarea artistilor. Aceasta ar fi fost a opta editie a festivalului, ce urma sa aiba loc in perioada 31 iulie – 2 august, pe domeniul Palatului Mogosoaia de langa Bucuresti.

Lipsa de sincronizare la nivel de routing cu mai multi artisti relevanti pentru piata din Romania, vizati pentru B’ESTFEST Summer Camp, a stat la baza deciziei de a anula editia din acest an a festivalului. “Intotdeauna line-up-ul unui festival este foarte greu de realizat din pricina numarului foarte mare de artisti al caror program trebuie sa se sincronizeze. Din pacate, pana in momentul de fata nu am reusit sa securizam headlinerii pe care ni i-am fi dorit pentru editia 2014, iar nerespectarea standardelor cu care B’ESTFEST si-a obisnuit fanii de-a lungul timpului nu a fost si nu este nici in momentul de fata o optiune. De aceea am ales, cu parere de rau, sa anulam editia 2014” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

B’ESTFEST Summer Camp s-a nascut in 2007 si a trecut prin mai multe schimbari de-a lungul timpului, reusind in cei sapte ani de existenta sa devina cel mai mare festival din Romania recunoscut si recomandat la nivel international. Publicatii precum The Times sau The Guardian l-au inclus in topul celor mai bune 20 de festivaluri europene, fiind nominalizat in repetate randuri la premiile industriei de profil: UK Festival Awards si European Festival Awards. Considerat un adevarat obiectiv turistic estival, B’ESTFEST a reusit sa aduca in Romania cateva zeci de mii de turisti straini de-a lungul anilor, devenind una dintre destinatiile preferate de asa numitii “festival goers” datorita programului si a facilitatilor oferite: muzica live pe mai multe scene, nenumarate extra-activitati, camping, iarba verde si preturi reduse.

Anul acesta, B’ESTFEST Summer Camp urma sa se desfasoare pentru prima data pe domeniul Palatului Mogosoaia, in perioada 31 iulie, 1, 2 august. Concertul trupei The Cat Empire nu va fi anulat, acesta urmand a se desfasura la aceeasi data, insa intr-o alta locatie ce va fi confirmata in perioada urmatoare. Fanii festivalului care si-au achizitionat deja bilet pentru editia B’ESTFEST a acestui an, au la dispozitie doua optiuni: rascumpararea contravalorii acestuia sau preschimbarea lui intr-un alt bilet pentru oricare dintre celelalte evenimente Emagic confirmate pana in prezent, respectiv Peter Gabriel (8 mai, Romexpo), Tori Amos (19 iunie, Arenele Romane) si The Cat Empire (31 iulie). Pentru ambele optiuni este necesara contactarea echipei www.Myticket.ro.

Sursa – www.emagic.ro

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *