marți , 28 septembrie 2021, 20:45 PM
Știri / Actualitate / Buftea în noroi și mizerie, așa arăta orasul înaintea sărbătorilor în luna Decembrie 2014
Buftea_Noroi_-11

Buftea în noroi și mizerie, așa arăta orasul înaintea sărbătorilor în luna Decembrie 2014

Asa arăta o parte din Buftea înaintea sărbătorilor de iarnă din 2014 la nici 20 de km de capitală având pretenția de Oraș. Materialul foto a fost realizat pe 18 Decembrie înainte ca zăpada să acopere mocirla și mizeria de pe străzi cât să îi mai bucure pe locuitorii din zonele afectate care o dată cu gerul au scăpat temporar de mocirla din fața casei.

Ne întrebăm de ce autoritățiile locale nu găsesc soluții pentru toate aceste zone defavorizate să fie remediate și aduse la standarde de Oraș? Oare nu exista interes din partea autoritățiilor? Cei care au votat nu contează? Sau noi, cetățenii „Orașului” Buftea nu suntem atăt de uniți încât sa facem ca interesele comune să fie rezolvate de autorități….

Imaginea de mai sus este imaginea care reprezintă cel mai bine situația acestor oameni. O bătrânică cu o sapă în mână încercând să mai astupe din bălțiile din jurul gospodăriei aflată pe Strada Școlii din Buftea. Mai șocant este că în spate, pe fundal se poate observa o autoutilitară cu o „cisternă” alături de doi cetățeni care deversează cel mai probabil reziduri în canalizare. Se poate observa o gura de canal în dreptul acestora. Aceasta este Buftea anului 2014-2015.

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *