duminică , 24 octombrie 2021, 03:07 AM
Știri / Comunicate / Cercetați penal pentru furt din Biserică la Buftea.
biserica-buftea

Cercetați penal pentru furt din Biserică la Buftea.

Ieri, polițiștii de investigații criminale din Buftea au identificat doi tineri, de 15, respectiv 18 ani, ambii din Buftea, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Astfel că, la data de 26 ianuarie a.c., polițiștii din Buftea au fost sesizați de doi preoți din localitatea Buftea, care reclamau faptul că persoane necunoscute au pătruns, pe timpul nopții, în două biserici din localitate. La una dintre acestea, tinerii ar fi forțat ușa de acces secundară, ce corespunde altarului, fără a sustrage bunuri sau valori din interior. De asemenea, în cea de-a doua biserică, aceștia ar fi pătruns prin smulgerea grilajului metalic al unei ferestre și spargerea geamului acesteia, de unde ar fi sustras cutia milei ce conținea aproximativ 300 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 30%.

Pe numele celor în cauză polițiștii din Buftea au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, unul dintre tineri, R.Robert, de 18 ani, fiind reținut și încarcerat în arestul D.G.P.M.B., urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Buftea cu propunere de arestare preventivă, în timp ce minorul de 15 ani este cercetat în libertate.

Comunicat I.P.J. Ilfov

Vezi și

500_lei_bani

A fost prins de polițiști după ce a furat un telefon mobil și o sumă de bani.

Un tânăr din loacalitatea Buftea a fost reținut la data de 21 iunie de polițiști …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *