marți , 18 decembrie 2018, 21:18 PM
Știri / Comunicate / Comunicat RAJA S.A. Asociațiile debitoare din Buftea rămân fără apă.
DSC_1903C

Comunicat RAJA S.A. Asociațiile debitoare din Buftea rămân fără apă.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la sistemul de alimentare cu apă potabilă. În urma primirii avizelor de debranșare, majoritatea datornicilor, în doar câteva zile, îşi achită cea mai mare parte a restanţelor. În aceste condiţii, săptămânal sunt avizaţi sute de abonaţi cu restanţe, indiferent de statutul juridic al acestora. Datornicii pot rămâne fără apă potabilă dacă în termen de cinci zile de la avizare nu şi-au achitat restanţele. Pentru a evita debranșarea, proprietarii de apartamente din cadrul asociațiilor avizate pot încheia convențiile de facturare individuală.

Pentru perioada  30 septembrie – 02 octombrie 2015, 8 asociaţii de proprietari/locatari din Buftea au fost avizate pentru debranşare din cauza datoriilor de peste 58.000 lei către S.C. RAJA S.A.

Nr. ASOCIATIA STRADA DEBIT PRESEDINTE ADMINISTRATOR
1 Asociatia de Proprietari Nr. 1 Aleea Tineretului, nr. 8 9.930,59 lei Popescu Viorica Lixandru Georgeta
2 Asociatia de Proprietari Bl. D Str. Studioului nr. 2 2.664,32 lei Herghelegiu Vasile Chitu Gheorghe
3 Asociatia de Proprietari Bl.34 Str. Mihai Eminescu, nr.10 1.863,61 lei Pislaru Pavel S.C. Buftea Admin Cons S.R.L.
4 Asociatia de Proprietari ABC Str. Mihai Eminescu, nr. 9 3.431,81 lei Mihalcu Vasile Ene Elena
5 Asociatia de Proprietari Bl. 27 Sos Bucuresti-Targoviste 28.053,17 lei Dumitru Mircea Filip Liliana
6 Asociatia de Proprietari Nr. 11 Intrarea Constructorului, nr. 2 7.572,33 lei Costache Ionel Balan Monica
7 Camin Nefamilisti Corp A Str. Studioului, nr. 4 1.159,11 lei S.C. Buftea Admin Cons S.R.L.
8 Camin Nefamilisti Corp B Str. Studioului, nr. 4 3.824,68 lei S.C. Buftea Admin Cons S.R.L.

Vezi și

500_lei_bani

A fost prins de polițiști după ce a furat un telefon mobil și o sumă de bani.

Un tânăr din loacalitatea Buftea a fost reținut la data de 21 iunie de polițiști …

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *