duminică , 24 octombrie 2021, 03:24 AM
Știri / Dezvăluiri / Contracte cu dedicație către SOLAR EXPERT SRL, o companie cu 5 angajați ce a avut sediul în Buftea.
eLicitatie   Notificare de atribuire la cumpararea directa numarul 286477

Contracte cu dedicație către SOLAR EXPERT SRL, o companie cu 5 angajați ce a avut sediul în Buftea.

Primăria orașului Buftea cumpără fără licitație de la compania de casă SOLAR EXPERT SRL arcade metalice de diferite dimensiuni. Valoarea totală a acestor achiziții este de 64.399,1 RON aproximativ 14.408 EURO din bugetul local. ”Lucrări de amenajare ansambluri metalice (arcade) spații verzi.

Am mai scris și în trecut de contractele cu atribuire directă către compania de casă a Primăriei orașului Buftea pe sume exagerat de mari. Vă amintim:

Cu ce investiție se mai laudă Primăria Orașului Buftea. Nu suntem proști, vedem ce faceți.

Contracte cu dedicație către o firmă de apartament date de Primăria Orașului Buftea. Vezi cum sunt cheltuiți banii publici!

Ne aruncăm o privire pe o parte din contractele atribuite direct fără licitație publică iar suma contractelor depășește 350.000 RON. SOLAR EXPERT SRL are numai 5 angajați conform datelor publice dar interesant este istoricul companiei.

Potrivit Registrul Comerțului compania SOLAR EXPERT SRL a fost înregistrată în Buftea fiind ulterior mutată în București ca să nu bată la ochi.

Ne uităm să vedem cine mai are firmă la același adresă și dăm de compania MEGA SERVICE MARTHA SRL administrată de Pistol Daniela-Ionela și ne punem evident întrebarea ce legături există între cele două?

Vezi și

creta-tabla

De la ziare la lucrări de reparații și igenizări. Vezi despre ce firmă este vorba!

De curând pe portalul www.e-licitatie.ro au aparut două notificări de atribuire la cumpărari directe către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *