duminică , 24 octombrie 2021, 03:44 AM
Știri / Dezvăluiri / Cu ce investiție se mai laudă Primăria Orașului Buftea. Nu suntem proști, vedem ce faceți.
Panouri_Studiou _01

Cu ce investiție se mai laudă Primăria Orașului Buftea. Nu suntem proști, vedem ce faceți.

De ceva vreme pe strada Studioului din Buftea au aparut 6 panouri publicitare afișând chipurile unor personalități din lumea filmului românesc. La prima vedere este o inițiativă bună a Primăriei Orașului Buftea dar ca orice investiție din bugetul local vrem să știm și în ce condiții au fost amplasate. Ei bine la o scurtă căutare aflăm că această investiție a costat bugetul local 101.158,89 RON (aproximativ 22.000 EURO), fiind atribuite direct în mare secret către firma de casă SOLAR EXPERT SRL.

eLicitatie   Notificare de atribuire la cumpararea directa numarul 219767

SOLAR EXPERT SRL este aceași firmă care a realizat și WC-ul din parcul RAJA la un preț de apartament cu 2 camere unde firma de casă a încasat 119.320 RON (aproximativ 27.000 EURO). Mai multe detalii aici.

Dar cine este SOLAR EXPERT SRL și cu ce se ocupă? Conform paginii web solarexpert.ro care azi este inactivă, aceștia vând și instalează panouri solare. Nicidecum panouri publicitare sau construcții sanitare.

Pe astfel de investiții Primăria Orașului Buftea în frunte cu inițiatorul Șef aruncă în stânga și în dreapta cu zeci de mi de euro. Investiții făcute pentru acel comision, nu pentru cetățeni.

Galerie Foto

Vezi și

creta-tabla

De la ziare la lucrări de reparații și igenizări. Vezi despre ce firmă este vorba!

De curând pe portalul www.e-licitatie.ro au aparut două notificări de atribuire la cumpărari directe către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *