vineri , 22 octombrie 2021, 16:20 PM
Știri / Dezvăluiri / Cum face PNL anti-campanie electorală la Buftea.
Anti-campanie-PSD-la-cererea-PNL_AB-Front

Cum face PNL anti-campanie electorală la Buftea.

Înaintea alegerilor din turul II, la Buftea și în alte localități au fost împărțite pliate anti PSD și anti PONTA ce candidează ca președinte împotriva candidatului ACL (PNL&PDL), Klaus Iohannis.

Nu este singurul caz de anti-campanie electorală, însă cu siguranță este cea mai proastă campanie electorală după 90`, lipsită de fairplay și respect.

La Buftea, pliantele au fost împărțite la lăsarea întunericului cu girul primarului PNL, Gheorghe Pistol care se comportă ca un patron cu instituția pe care o conduce.

Anti-campanie-PSD-la-cererea-PNL_AB

Un alt exemplu de anti-campanie electorală.

Victor Ponta imi pare tare rau Pinochio !

De cealaltă tabăra, candidatul ACL (PNL & PDL) Klaus Iohannis are probleme în justificarea averii, implicarea în vânzarea de copii de după 90` și alte dosare aflate pe rolul instanțelor din romănia. Să nu uităm că România are un președinte ce a fost primar, Traian Băsescu. Să nu uităm nici de cei care sunt în spatele acestor persoane și ce susținere au.

Atunci când sunteți în cabina de vot, gândiți-vă 2 secunde cât pentru următorii 5 ani cât durează mandatul de președinte. Faceți o alegere corectă chiar dacă nu sunteți de acord cu unul sau altul.

Vezi și

creta-tabla

De la ziare la lucrări de reparații și igenizări. Vezi despre ce firmă este vorba!

De curând pe portalul www.e-licitatie.ro au aparut două notificări de atribuire la cumpărari directe către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *