vineri , 22 octombrie 2021, 15:43 PM
Știri / Actualitate / Dacă ești restant la întreținere vei fi somat de Asociația de Propietari. Vezi cazul unui cetățean din Buftea.

Dacă ești restant la întreținere vei fi somat de Asociația de Propietari. Vezi cazul unui cetățean din Buftea.

[ot-caption title=”Dacă ești restant la întreținere vei fi somat de Asociația de Propietari.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/05/DSC_1041_001C.jpg”]

Dacă ai întârzieri foarte mari către Asociația de Propietari cu plata întreținerii, te poți trezi cu o somație la avizierul din scara blocului. Așa a pățit și familia Trifan ce a primit o somație pe numele propietarului Trifan Luigi Marian din partea Asociației de Propietari pentru restanțe în valoare de 1519,30 LEI.

Se pare că somația a dispărul de la avizier, însă nu asta este soluția.

Conform declarației de avere din 2005 a doamnei Trifan Carmen ce era Grefier la Judecătoria Buftea, soția lui Trifan Luigi Marian, familia deținea la acea vreme două apartamente de 45 mp. Conform aceleiaşi declaraţii Dl. Trifan ocupa funcția de Administrator la Bergerat Monoyeur SRL urmând ca in Noiembrie 2007 să susțină un examen de admitere în Baroul București făra al trece, din 975 de înscriși au promovat numai 6 candidați potrivit juridice.ro.

Mediatizarea acestui caz are ca scop conștientizarea cetățenilor asupra obligației de a vă plăti întreținerea și de a nu acumula restanțe foarte mari.

Somatie Plata Intretinere

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *