vineri , 22 octombrie 2021, 14:51 PM
Știri / Actualitate / De ce nu vom avea niciodată acreditare de presă cât timp Pistol va fi la conducerea Primăriei Buftea.

De ce nu vom avea niciodată acreditare de presă cât timp Pistol va fi la conducerea Primăriei Buftea.

[ot-caption title=”De ce nu vom avea niciodată acreditare de presă cât timp Pistol va fi la conducerea Primăriei Buftea.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/08/sedinta_1.jpg”]

După incidentul de la primărie în care am fost dați afară într-un mod jignitor din sala de ședință a consiliului local, chiar dacă aceasta nu începuse, am trimis o cerere de acreditare la care am primit și un răspuns în care ni se aduce la cunoştinţă faptul că cererea noastră a fost respinsă invocând două motive.

Raspuns Primaria Orasului Buftea privind Acreditarea

1. “Faptul că în ședința Consiliului Local al orașului Buftea din data de 29.08.2014 ați împiedicat desfășurarea activității autorității publice, încălcând în acest fel prevederile Regulamentului de organizare și funcționare al Consiliului Local al orașului Buftea aprobat prin H.C.L. nr. 63/31.07.2012, încercând înregistrarea ședinței de consiliu fără aprobare și fără a solicita anterior acreditarea.”


Vezi aici articolul.

[ot-caption title=”Jurnalist agresat și dat afară de primar din ședința publică a Consiliului Local Buftea. Lipsă de transparență decizională la Primăria Orașului Buftea.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/08/sedinta_5.jpg”]

2. “În cursul anului 2014 ați împiedicat desfășurarea normală a activității autorității publice, respectiv activitatea Biroului de Taxe și Impozite Locale, și ați realizat material fotografic fără aprobare și fără a solicita anterior acreditarea. ”


Vezi aici articolul.

[ot-gallery url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/gallery/uite-ce-poti-face-cu-un-sac-de-bani-atunci-cand-esti-nemultumit-de-autoritatile-locale”]

Nu este de miare atitudinea edilului, la începutul anului atunci când încercam să aflăm de ce Primaria nu ne comunică răspunsuri la câteva cereri depuse în baza legii nr. 544/2001, am avut parte de aceeași primire jignitoare în cele două audiențe cu Gheorghe Pistol. Mesajul a fost foarte clar și anume că nu ne va răspunde, însă ne-am simțit îndreptățiți să atacăm în Contencios Administrativ și Fiscal, motiv pentru care avem pe rolul instanței Tribunalului Ilfov două astfel de dosare.

Vrem dar să scoatem în evidență comportamentul edilului față de cetățeni iar lista cu astfel de abuzuri este generoasă. Precizăm dar câteva materiale și lăsăm la atitudinea cititorului să tragă concluziile.

Acuzații de fals în acte la Primăria din Buftea între foștii și actualii angajați.

Avere de consilier judetean PDL: 300 de terenuri in judetul Ilfov si 17 hectare in Bucuresti.

Căutat de ANAF şi de bănci, GHEORGHE PISTOL candidează pentru primăria Buftea

Gigi de Buftea, peste Gigi de Pipera

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *