sâmbătă , 23 octombrie 2021, 20:33 PM
Știri / Dezvăluiri / Dorel și prietenii în acțiune la Buftea. Vezi cum se asfaltează pe ploaie la Buftea în 2016 sub nasul autorităților locale.
asfaltare pe ploaie in Buftea 2016 - inaintea alegerilor locale_1

Dorel și prietenii în acțiune la Buftea. Vezi cum se asfaltează pe ploaie la Buftea în 2016 sub nasul autorităților locale.

Ieri, 24.05.2016 în Orașul Buftea câțiva muncitori lucrau de zor pe ploaie la peticirea gropilor din cartierul Centru la o aruncatura de Primăria Buftea unde primar este Gheorghe Pistol (PNL).
Muncitorii devin agresivi și încep să injure ba chiar să intimideze pe cel care filma marea asfaltare de la Buftea. În zonă există o cameră de supraveghere video administrată de Poliția Locală Buftea ce se află în administrarea Primăriei Buftea, ba chiar în zonă trec nestingherite mașini ale poliției și chiar autoturismul Duster al Primăriei Buftea pe care Gheorghe Pistol obișnuiește să îl conducă.

În Buftea nu mișcă nimic fără aprobarea primarului Gheorghe Pistol care este întâiul gospodar al orașului, în cei 4 ani de mandat acest a uitat că Buftenii l-au ales să îi reprezinte pe fiecare în parte și se comportă de parcă este moșier pe propria tarla. Buftenii știu cel mai bine cum arată Buftea și cât de greu este să circuli prin oraș unde nu trece o lună fără să mai apară o groapă fără să mai spargem o lucrare finalizată. Cei care tranzitează orașul pe DN1A știu căt de periculoase au devenit trecerile de pietoni nemarcate pe carosabil. Un complet haos pentru interesul unor oameni deștepți și protejați, o mafie locală. Vă rugăm să comentați.


Vezi și

creta-tabla

De la ziare la lucrări de reparații și igenizări. Vezi despre ce firmă este vorba!

De curând pe portalul www.e-licitatie.ro au aparut două notificări de atribuire la cumpărari directe către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *