miercuri , 19 septembrie 2018, 22:30 PM

Drob

[ot-caption title=”Drob” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/04/DSC_0872C.jpg”]

Ingrediente

[spacer style=”3″ icon=”none”]

– ficat de porc 500g;
– carne de porc 500g;
– o ceapă;
– mărar și pătrunjel verde;
– sare și piper;
– 4 ouă crude și 4 fierte.

Mod de preparare:

[spacer style=”3″ icon=”none”]

Se fierbe ficatul de porc, apoi se trece prin mașina de tocat cu carnea de porc și ceapă. Adăugăm sare, piper, verdeață tocata și cele 4 oua crude – amestecându-se pentru a se omogeniza.

Se ia o tavă de cozonac, se unge cu puțin ulei, se toarnă jumătate din compoziție peste care se pun cele patru ouă fierte, se adaugă restul compoziției și se introduce la cuptor (până se rumenește frumos).

[ot-caption title=”Drob” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/04/DSC_0720C.jpg”] [ot-caption title=”Drob” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/04/DSC_0729C.jpg”]

Rețetă oferită de Raluca C..

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *