duminică , 24 octombrie 2021, 04:11 AM
Știri / Actualitate / Emisiunea „Bucurestiul si tinerii sai” (1973, Buftea)

Emisiunea „Bucurestiul si tinerii sai” (1973, Buftea)

[ot-caption title=”Emisiunea Bucurestiul si tinerii sai (1973, Buftea)” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/06/1973-Buftea.png”]

Cum se distrau tinerii în anii `70, puteți vedea în emisiunea „Bucureștiul și tinerii săi”, descoperită astăzi pe canalul de YouTube al Arhivei TVR. Se dorea înființarea unei Baze Turistice a Biroului de Turism pentru Tineret în Buftea. Pentru început, șase serii de tineri urmau să petreacă două săptămâni de vacanță în locurile special amenajate. Un fel de tabere; primii care au beneficiat de acestea fiind chiar cei care au ajutat la construirea Bazei Turistice. Zeci de mii de ore de muncă voluntară patriotică au fost răsplătite din plin în cadrul acestor tabere. Seri de teatru, de muzică, vizitarea studiourilor cinematografice din Buftea, două terenuri de volei, unul de fotbal, două de handbal și tenis de câmp, ștrand. Intenția era ca în anul următor să ofere peste 400 de locuri, construirea unui mini hotel și transformarea bazei turistice într-un loc de distracție pentru tinerii din toată țara.

Dacă te regăsești în materialul video te rugăm sa ne scrii pe adresa de e-mail contact [@] adevaruldebuftea.ro sau completează formularul de contact.

[ot-video][/ot-video] [spacer style=”3″ icon=”none”]

Legături: Arhiva TVR – WEB / Arhiva TVR – YouTube / Arhiva TVR – Facebook.

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *