duminică , 24 octombrie 2021, 03:01 AM
Știri / Actualitate / Emisiunea „Fotograme din realitate” din 1984, filmată la Buftea

Emisiunea „Fotograme din realitate” din 1984, filmată la Buftea

[ot-caption title=”Emisiunea „Fotograme din realitate” din 1984, filmată la Buftea” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/06/Fotograme-din-Realitate.png”]

În cadrul uneia dintre celebrele emisiuni ale lui Tudor Vornicu, “Fotograme din realitate”, apare un reportaj inedit despre Buftea. „Un mic oraş” cum era descris în 1984 şi ajuns astăzi la 25.000 de locuitori, fiind al treilea centru urban al județului Ilfov din punct de vedere demografic, după Voluntari și Pantelimon.

Carmen Dumitrescu a realizat, într-un decor pitoresc, pe malul lacului, un interviu cu Nicolae Rovinaru, primar al Buftei în anul 1984. Primarul, un om optimist, vorbeşte despre realizări, lucrări terminate cu mult înainte de perioada planificată, dar şi despre câteva propuneri pe care urmează să le implementeze în viitorul apropiat; Casa de Cultură din centrul oraşului fiind doar un exemplu. Alte realizări le puteţi vedea pe canalul de YouTube al Arhivei TVR, în emisiunea „Fotograme din realitate”.

Dacă te regăsești în materialul video te rugăm sa ne scrii pe adresa de e-mail contact [@] adevaruldebuftea.ro sau completează formularul de contact.

[ot-video][/ot-video] [spacer style=”3″ icon=”none”]

Legături: Arhiva TVR – WEB / Arhiva TVR – YouTube / Arhiva TVR – Facebook.

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *