sâmbătă , 23 octombrie 2021, 21:10 PM
Știri / Actualitate / Emisiunea “Gospodărirea Gospodarilor“ la Buftea din 1977

Emisiunea “Gospodărirea Gospodarilor“ la Buftea din 1977

[ot-caption title=”Emisiunea “Gospodărirea Gospodarilor“ la Buftea din 1977″ url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/05/ART1_14.png”]

În peregrinările noastre online, am găsit un material inedit despre Buftea pe canalul de YouTube al Arhivei TVR. Este vorba despre emisiunea „Gospodărirea gospodarilor”, filmată în 1977, pe vremea când primar era Radu Marin. Veţi observa, astfel, noul cartier de blocuri Studio şi arterele din centrul oraşului – bulevardul Mihai Eminescu şi strada Luceafărului.

În contrast cu România anului 2014 şi, mai ales, a oraşelor viitorului, când se vorbeşte despre autostrăzi suspendate, locuinţe sofisticate şi un confort urban cât mai ridicat, cu atât mai interesante sunt locuinţele construite în anii ’70. Dar şi problemele cu care se confruntau oamenii şi în ce măsură erau acestea rezolvate. Nu sunt uitate nici posibilităţile de distracţie, pe malul lacului Buftea fiind un debarcader, precum şi un ştrand.

Am făcut o comparație între imaginile de atunci și cele din ziua de azi, vă lăsăm pe voi să trageți concluziile. Le puteți vizualiza aici.

[ot-caption title=”Emisiunea “Gospodărirea Gospodarilor“ la Buftea din 1977″ url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/05/ART1_14.jpg”]

Dacă te regăsești în materialul video te rugăm sa ne scrii pe adresa contact [@] adevaruldebuftea.ro sau completează formularul de contact.

Vă dorim vizionare plăcută.

[ot-video][/ot-video] [spacer style=”3″ icon=”none”]

Legături: Arhiva TVR – WEB / Arhiva TVR – YouTube / Arhiva TVR – Facebook.

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

3 comentarii

  1. Orasul unde stau de 44 de ani chiar unde se realizeaza interviul cu dl. Panait fostul director al fabricii de ambalaje.

  2. iti dai seama ca i-am uitat vocea in 30 de ani de cand a murit?

  3. acelaşi sentiment am avut şi eu cand l-am auzit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *