sâmbătă , 23 octombrie 2021, 05:22 AM
Știri / Dezvăluiri / Erata de Buftea. Biroul Electoral de Circumscriptie Nr. 2 Buftea face o gafă monumentală pe care o acoperă cu documente dubioase.
DSC_3623C

Erata de Buftea. Biroul Electoral de Circumscriptie Nr. 2 Buftea face o gafă monumentală pe care o acoperă cu documente dubioase.

Biroul Electoral de Circumscriptie Nr. 2 Buftea face o gafă monumentală pe care o acoperă cu documente destul de dubioase. În imaginea de mai jos vă arătăm două documente care au același număr de înregistrare și dată deși cel de-al doilea document a fost făcut la două zile distanță de primul document și semnat de Locțiitor Judecător Nicolaescu Mihnea-Constantin în locul Președintelui Judecător Aionese Nadia a cărui nume apare pe ambele documente. Teoretic, documentul din dreapta ar putea fi considerat un fals, antedatat și uz de fals.

Dar ce importanță are acest document? Pai, zicem noi una extrem de mare câci ar putea fi contesta și considerat null iar asta ar putea schimba în mod dramatic procesul electoral. Pentru a putea participa la alegerile locale din acest an, candidații au depus liste cu susținători (semnături) iar numărul minim de susținători a fost comunicat fix de aceste documente. În primă fază pe data de 15.04.2016 Biroul Electoral de Circumscriptie Nr. 2 Buftea comunică: ”numărul de susținători necesar pentru depunerea candidaturilor partidelor politice, alianțelor politice, alianțelor electorale și organizațiilor cetățenilor aparținând minorităților naționale și candidaților independenți este de 1821 persoane” iar pe data de 18.04.2016 așa cum reiese din procesul verbal nr. 18 au rectificat și au modificat din 1821 persoane în 500 persoane în condițiile în care nu semnează Președinte Judecător Aionese Nadia a cărui nume apare pe document ci Locțiitor Judecător Nicolaescu Mihnea-Constantin.

Partea cu adevărat interesantă este că în timp cu candidații își puneau semne de întrebare cu privire la numărul de semnături pe care trebuie să le strângă cineva râdea copios. De curând aflăm că partidul PNL unde actualul primar Gheorghe Pistol candidează pentru un nou mandat și depune un număr impresionant de semnături tocmai pentru a nu avea probleme, mai exact depune 1843 pentru candidatul la funcția de Primar al Orașului Buftea și 1726 pentru funcția de consilier local al orașului Buftea în timp ce partidul UNPR depune 729 de semnături pentru ambele funcții, partidul PSD depune 615 semnaturi pentru candidatul la funcția de Primar al Orașului Buftea și 605 pentru funcția de consilier local al orașului Buftea, partidul PMP depune 629 semnaturi pentru candidatul la funcția de Primar al Orașului Buftea și 605 pentru funcția de consilier local al orașului Buftea.
Documentele ne este comunicate și semnate de Locțiitor Judecător Nicolaescu Mihnea-Constantin pe care îl publicăm mai jos.

Nu facem decât să prezentăm aceste documente și nu aducem acuze nimănui.

Vezi și

creta-tabla

De la ziare la lucrări de reparații și igenizări. Vezi despre ce firmă este vorba!

De curând pe portalul www.e-licitatie.ro au aparut două notificări de atribuire la cumpărari directe către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *