duminică , 24 octombrie 2021, 03:53 AM
Știri / Actualitate / Fabrică de pâine închisă la Glina, Județul Ilfov.

Fabrică de pâine închisă la Glina, Județul Ilfov.

[ot-caption title=”Fabrică de pâine închisă la Glina, Județul Ilfov. Foto: www.realitatea.net” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/07/paine_din_cuptor.jpg”]

Poliţiştii din Ilfov au descins, în această dimineaţă, la o brutărie din comuna Glina care nu avea autorizaţie sanitar-veterinară şi al cărei administrator este bănuit de evaziune fiscală. Adminstratorul firmei este cercetat penal, firma a fost sancţionată contravenţional, iar ca măsură complementară, i s-a interzis să producă sau să comercializeze produse de panificaţie.

La data de 24 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Ilfov au descins la o fabrică de pâine din comuna Glina, care ar fi produs şi comercializat produse de panificaţie, fără a deţine autorizaţie sanitar-veterinară şi fără a înregistra în contabilitate toate operaţiunile comerciale efectuate.

La activităţi au participat şi inspectori de la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Ilfov.

Firma a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 2.000 de lei, iar ca măsură complementară i s-a interzis producţia şi comercializarea produselor de panificaţie.

De asemenea, administratorul societăţii comerciale este cercetat, de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Sursa – Comunicat I.P.J. Ilfov

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *