marți , 28 septembrie 2021, 19:40 PM
Știri / Actualitate / Festivalul Summer Well, revine anul acesta pe 9 şi 10 august la Domeniul Ştirbey din Buftea.

Festivalul Summer Well, revine anul acesta pe 9 şi 10 august la Domeniul Ştirbey din Buftea.

[ot-caption title=”Festivalul Summer Well, revine anul acesta pe 9 şi 10 august la Domeniul Ştirbey din Buftea.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/08/Summer-Well-2014.png”]

Pentru Summer Well se pot cumpăra doar abonamente valabile pentru ambele zile ale festivalului. Un abonament permite accesul unei singure persoane la festival, în ambele zile ale acestuia. Nu se vând bilete pentru fiecare zi de festival în parte.

Preţul unui abonament este de 199 lei. Abonamentele pentru festival se găsesc în Orange shops şi online pe www.easytickets.ro şi www.eventim.ro (pe 9 şi 10 august abonamantele vor putea fi cumpărate doar de la intrarea în spaţiul festivalului).

Important: Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi. Părintele însoţitor trebuie să prezinte un abonament valabil pentru accesul său şi al copilului la festival. Un părinte poate însoţi un singur copil (abonamentul părintelui va permite acesul acestuia şi doar al unui copil sub 12 ani). Accesul la festival pentru orice persoană cu vârsta peste 12 ani se va face pe baza unui abonament valid. La intrarea în spaţiul festivalului – şi după validarea abonamentului – participanţii vor primi câte o brăţară care va fi valabilă pe parcursul ambelor zile de festival. Un abonament îi dă dreptul participantului la o singură brăţară.

9 AUGUST

[spacer style=”1″ icon=”none”]

BASTILLE

Albumul Bad Blood a dat naştere unor hit-uri internaţionale, clasate pe locul 1 în topurile din întreaga lume şi le-a adus anul acesta premiul Brit Awards la categoria British Breakthrough Act. Succesul trupei este dovedit şi de faptul că sunt cea mai ascultată trupă în reţelele de streaming din Marea Britanie.

Website / Facebook / Youtube

[spacer style=”1″ icon=”none”]

JOHN NEWMAN

John are 24 de ani şi o carieră spectaculoasă. Primul lui album, Tribute, a ocupat deja primul loc în topul oficial din Marea Britanie. Mai mult, piesa Love me again a devenit hit în UK şi a urcat în Top 10 în țări precum Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Irlanda şi Norvegia.

Website / Facebook / Youtube

[spacer style=”1″ icon=”none”]

CHLÖE HOWL

The 1975 se bucură de un succes impresionant în ultimul an: Chocolate a fost votată cea mai bună melodie difuzată la Radio 1 în ultimii 5 ani, iar albumul lor a ocupat primul loc în Official Charts Company. Concertele lor sunt sold-out şi noi ne bucurăm ca vin la Summer Well pe 9 august.

Website / Facebook / Youtube

[spacer style=”1″ icon=”none”]

THE 1975

Adorată de fanii muzicii indie dar şi de lumea modei, Chlöe Howl este cu siguranţă una dintre cele mai promiţătoare figuri din muzica britanică. La doar 19 ani a fost deja nominalizată la BBC Sound of 2014 şi la BRIT Awards, categoria Critics’ Choice. Primul ei album va fi lansat în septembrie 2014.

Website / Facebook / Youtube

[spacer style=”1″ icon=”none”]

PRIDES

Chiar dacă trupa Prides a fost formată în 2013, „melodiile lor au tot ce le trebuie pentru a răsuna pe arene”, conform The Guardian. Cei trei membri ai trupei: Stewart Brock (voce, clape), Callum Wiseman (chitară, clape, voce) şi Lewis Gardiner (tobe, producţie) au lansat deja un EP şi, recent, videoclipul piesei.

Website / Facebook / Youtube

10 AUGUST

[spacer style=”1″ icon=”none”]

PLACEBO

Au vândut milioane de albume în ultimii 20 de ani, perioadă în care ne-au învăţat ce înseamnă rock-ul adevărat, intens, seducător. Brian Molko, Stefan Olsdal şi Steve Forrest revin în România pentru a ne încânta cu un mix de piese de pe cel mai recent album, Loud Like Love şi hit-uri clasice ale trupei.

Website / Facebook / Youtube

[spacer style=”1″ icon=”none”]

THE NATIONAL

The National se opresc în august la Summer Well pentru primul lor concert în România. Cel mai recent album, Trouble Will Find Me, a fost lansat în mai 2013 şi a fost nominalizat la Premiile Grammy, categoria Best Alternative Album. Mai mult, acesta a intrat direct pe locul 3 în topurile din Statele Unite, Canada şi Marea Britanie şi a reuşit să vândă 74.722 de copii într-o singură săptămână în SUA.

Website / Facebook / Youtube

[spacer style=”1″ icon=”none”]

MILES KANE

Cariera lui muzicală a început la vârsta de 18 ani, când a început să cânte în formaţia The Little Flames. A continuat apoi cu The Rascals şi ulterior cu The Last Shadow Puppets, alături de Alex Turner, solistul trupei Arctic Monkeys. A fost nominalizat de două ori în cadrul NME Awards la categtoria Best Solo Artist (2012 şi 2013), iar în 2009 la categoria Sexiest Male. Ultimul său album, Don’t Forget Who You Are, a apărut în 2013.

Website / Facebook / Youtube

[spacer style=”1″ icon=”none”]

TOM ODELL

Albumul de debut al artistului, Long Way Home, a urcat pe primul loc în UK Official Charts Co., iar el a câştigat deja în cadrul BRIT Awards, la categoria Critics’ Choice, la care au mai fost premiaţi în trecut artişti precum Adele şi Florence and the Machine. Vine la Summer Well pe 10 august.

Website / Facebook / Youtube

[spacer style=”1″ icon=”none”]

REPTILE YOUTH

Originari din Danemarca, Reptile Youth sună ca „o trupă cu producţie mare în spate” – spun cei de la The Guardian. Sunt renumiţi pentru concertele lor explozive şi pentru atitudinea punk, prin intermediul cărora i-au cucerit şi pe britanici. La Summer Well cantă pe 10 august.

Website / Facebook / Youtube

[ot-caption title=”Program Summer Well 2014″ url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/08/Summer-Well-2014-Program.jpg”]

Sursa – Summer Well 2014

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *