luni , 28 mai 2018, 00:16 AM
Știri / Actualitate / Friptură de miel

Friptură de miel

[ot-gallery url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/gallery/friptura-de-miel”]

Ingrediente

[spacer style=”3″ icon=”none”]

– 2 kilograme, carne de miel;
– sare;
– piper;
– o legatură de usturoi verde;
– 100 ml. ulei;
– 100 ml. vin alb.

Mod de preparare:

[spacer style=”3″ icon=”none”]

Se condimentează carnea cu sare și piper, se unge cu ulei, iar restul uleiului se pune în tavă în care va fi introdusă carnea la cuptor. Usturoiul tocat mărunt se adaugă peste friptură, alături de vin și puțină apă.

[ot-caption title=”Friptură de miel” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/04/DSC_0762C.jpg”]

Se introduce la cuptor aproximativ o oră, până se rumenește frumos.

[ot-caption title=”Friptură de miel” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/04/DSC_0844C.jpg”]

O retetă tradițională, usor de preparat și gustoasă.

Rețetă oferită de Raluca C..

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *