duminică , 24 octombrie 2021, 02:15 AM
Știri / Actualitate / GREVĂ LA CFR. Angajații au anunțat că nu vor lucra Miercuri, 23 Aprilie și niciun tren nu va circula timp de două ore.

GREVĂ LA CFR. Angajații au anunțat că nu vor lucra Miercuri, 23 Aprilie și niciun tren nu va circula timp de două ore.

[ot-caption title=”GREVĂ LA CFR. Angajații au anunțat că nu vor lucra Miercuri, 23 Aprilie și niciun tren nu va circula timp de două ore.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2013/12/DSC_1529B.jpg”]

Mâine, 23 August, niciun tren nu va circula între orele 07.00 și 09.00, angajații urmând să întrerupă voluntar lucrul, ca urmare a eșuării negocierilor privind încheierea unui nou contract colectiv de muncă.

Protestul nu este organizat de sindicate. Va fi vorba despre o încetare voluntară a lucrului de catre cei implicați în circulația trenurilor, pentru a trage semnale de alarmă actualilor și foștilor guvernanți legate de faptul că în ultimii cinci ani nu au primit niciun procent în plus la salarii. Negocierile pentru încheierea noului contract colectiv de munca au eșuat, ultima întâlnire cu ministrul Transporturilor fiind astăzi (marți – n.r.). Noi i-am informat pe angajați că a eșuat negocierea. Miercuri va mai fi o întalnire cu ministrul, la 17.00„, a spus presedintele Federației Miscare Comerciăl, Gheorghe Fratică, potrivit Mediafax.

[ot-caption title=”GREVĂ LA CFR. Angajații au anunțat că nu vor lucra Miercuri, 23 Aprilie și niciun tren nu va circula timp de două ore.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2013/12/DSC_1594B.jpg”]

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *