sâmbătă , 23 octombrie 2021, 03:37 AM
Știri / Dezvăluiri / Imagini șocante! Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea a murit în urma unui accident terifiant ce a avut loc pe DJ101 în localitatea Buftea.
Hexi Pharma Dan Condrea Accident Buftea (4)

Imagini șocante! Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea a murit în urma unui accident terifiant ce a avut loc pe DJ101 în localitatea Buftea.

Informații actualizate.

Două aspecte extrem de importante legate de imaginile de mai jos. Mașina de tractări auto este chiar din Buftea iar oamenii ce strângeau piese la locul accidentului sunt lucratori ai serviciului de salubritate din oras respectiv SSB (SERVICII SALUBRITATE BUCUREŞTI S.A.). Evident că tot ce se întâmplă în oraș se petrece sub atenta supraveghere a edilului. Interesant este de aflat cine i-a chemat pe acești oameni la locul accidentului (cel mult o ora) tocmai pentru a strânge probele de la fața locului sub atenta supraveghere a politiei.

Pe surse din informații neverificate dar credibile se zvonește că autoturismul marca OPEL ASTRA implicat în accident ar fi fost surprins pe camerele de supraveghere video de la complexul ROMBIZ aflat în zonă. Din aceleași surse se zvonește că organele judiciare ar fi studiat și ridicat imaginile respective în care au fost surprinse de mai multe ori cel mai plobabil în ambele direcții la scurt timp înaintea producerii evenimentului rutier.

Dubios este faptul ca în orașul Buftea s-au investit sume considerabile în sistemul de supraveghere video și au fost montate camere în zone care nu își justifică poziționarea lăsând nesupravegheate zone startegice precum intrările / iesirile din oraș cum este și șoseaua TAMAȘ ce duce spre CORBEANCA.

Legat de drumuri de legătură ce ar putea face legătura cu DJ101 și orașul Buftea există într-adevăr un astfel de drum dar nu este practicabil autoturismelor mici și extrem de probabil să fi venit din acea zonă așa cum se zvonește în presa națională. Mai mult pe starda Aviației din Buftea sunt nenumărate camere de supraveghere administrate de Primăria Buftea.

Potrivit imaginilor de supraveghere video surprinse în Satul Tamaș autoturismul marca OPEL ASTRA de culoare argintie cu numarul de înmatriculare B-16-MDU NU A FOST SURPRINS TRECAND PRIN ACEA ZONĂ și cel mai probabil acesta a venit din Orașul Buftea în căutarea unul loc pentru a-și pune capăt zilelor într-un accident auto.

Ieri 22 Mai 2016 în jurul orelor 18:40 – 18:50 a avut loc un accident terifiant pe drumul DJ101 la intrarea în localitatea Buftea având sensul de mers Comuna Corbeanca (Sat Tamaș) – Orașul Buftea. Imaginile de la fața locului sunt șocante și arată autoturismul marca OPEL ASTRA cu numărul de înmatriculare B-16-MDU complet distrus și de nerecunoscut. Acesta a ieșit de pe banda de mers și a acroșat pe partea stangă-frontală primul copac, ulterior prin rașucire al doilea copac ajungând în final la aproximativ 10M distanța într-un șeanț. Victma, singur pasager al autoturismului a decedat la impact. Victima, Dan Condrea patronul fiermei Hexi Pharma cunoscută din scandalul cu diluanții din spitale ce urma să fie chemat la audieri de procurori a fost identificat după haine si actele găsite în autoturism.

Suspect este rapiditatea cu care autoturismul a fost ridicat de la locul accidentului fără ca criminaliștii să finalizeze cercetările de la fața locului. Circulația a fost redată în jurul orei 23:50. Cel mai probabil victima a ales să se sinucidă în acest sens, nu exista urme de frânare pe carosabil dar este posibil ca acest să fi fost urmărit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezi și

creta-tabla

De la ziare la lucrări de reparații și igenizări. Vezi despre ce firmă este vorba!

De curând pe portalul www.e-licitatie.ro au aparut două notificări de atribuire la cumpărari directe către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *