duminică , 24 octombrie 2021, 03:54 AM
Știri / Actualitate / Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov comunică câteva măsuri de siguranţă pentru perioada 15 -17 August.

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov comunică câteva măsuri de siguranţă pentru perioada 15 -17 August.

[ot-caption title=”Foto: Tudor Costi” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/07/5518756-mediafax-foto-tudor-costi-1.jpg”]

Aproximativ 350 de poliţişti se vor afla la datorie pe timpul manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului şi în tot acest sfârşit de săptămână, pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică.

În perioada 15-17 august a.c., poliţiştii vor acţiona pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, prevenirea şi combaterea furturilor, comerţul ilegal, precum şi pentru preîntâmpinarea oricăror evenimente negative.

Astfel, 147 de poliţişti rutieri vor acţiona pe drumurile naţionale şi judeţene în vederea prevenirii accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, pentru fluidizarea şi controlul circulaţiei şi pentru combaterea excesului de viteză, acţionând în acest sens cu 51 de radare.

De asemenea 194 de poliţişti de ordine publică şi de la alte structuri vor acţiona pe toata raza judeţului, în cele trei zile, şi în apropierea lăcaşurilor de cult, unde vor avea loc slujbe religioase, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză moderată, să fie prudenţi în trafic, să nu consume băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan şi să poarte atât ei cât şi pasagerii din autovehicul centura de siguranţă.

De asemena pe timpul desfăşurării diferitelor activităţi, fie ele în apropierea lăcaşurilor de cult sau în aer liber, cu ocazia organizării de picnicuri sau grătare, vă recomandăm să nu intraţi în conflict cu alte persoane iar dacă sunteţi martorii producerii vreunui eveniment care impune intervenţia organelor de poliţie, apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

Sursa – Comunicat I.P.J. Ilfov

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *