duminică , 24 octombrie 2021, 02:12 AM
Știri / Actualitate / Jurnaliștii Britanici de la EVO spun că Transalpina bate Transfăgărășanul. Cel mai spectaculos drum din România și din lume.

Jurnaliștii Britanici de la EVO spun că Transalpina bate Transfăgărășanul. Cel mai spectaculos drum din România și din lume.

[ot-caption title=”Jurnaliștii Britanici de la EVO spun că Transalpina bate Transfăgărășanul. Cel mai spectaculos drum din România și din lume.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/02/Cel-mai-bun-drum-din-lume..jpg”]

Transalpina este un drum mai bun decât Transfăgărăşanul. Aceasta este concluzia lui Henry Catchpole, care a efectuat un test drive pentru revista britanică EVO, la volanul unui Jaguar F-type V8S.

Catchpole îi contrazice astfel pe realizatorii Top Gear, care au susţinut că Transfăgărăşanul este „cel mai bun drum din lume”.

„Jeremy, James, Richard, îmi pare rău! Acesta este cel mai bun drum din România”, a spus Catchpole, referindu-se la Transalpina.

„În ceea ce priveşte cel mai bun drum din lume… Trebuie să continuăm să-l căutăm, nu-i aşa?”, a încheiat jurnalistul britanic.

Sursa – www.youtube.com

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *