vineri , 22 octombrie 2021, 15:08 PM
Știri / Actualitate / LIDL retrage de la vânzare,un lot de ciocolată cu fulgi de cocos din motive de protecție a consumatorului. Nu exclude posibilitatea contaminării cu Salmonella.

LIDL retrage de la vânzare,un lot de ciocolată cu fulgi de cocos din motive de protecție a consumatorului. Nu exclude posibilitatea contaminării cu Salmonella.

[ot-caption title=”LIDL retrage de la vânzare,un lot de ciocolată cu fulgi de cocos din motive de protecție a consumatorului. Nu exclude posibilitatea contaminării cu Salmonella.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/05/LIDL-Informare-Clienti-Front.jpg”]

Producătorul ZWC Millano recheamă în mod voluntar de la vânvare, din motive de protecție a consumatorului, produsul comercializat în magazinele LIDL din România.

Tabletă cu fulgi de nucă de cocos, 100g, EAN 20119522, cu următorul termen de valabilitate: 13.08.2014

Producătorul nu exclude posibilitatea unei contaminări microbiologice ( Salmonella ssp.).

LIDL Discount SRL a decis să retragă în mod preventive de la comercializare produsul cu data de valabilitate menționată mai sus. Până în momentul de față nu s-au înregistrat reclamații referitoare la acest produs.

Consumatorii sunt rugați să returneze produsul în orice magazin LIDL, primind contravaloarea acestuia, chiar fără a face dovada bonului de casă.

Niciun alt produs comercializat de către LIDL Discount SRL nu este afectat de această rechemare.

LIDL – Informare Clienti PDF

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *