duminică , 24 octombrie 2021, 02:52 AM
Știri / Actualitate / Mâine, începând cu ora 10:00 Serviciul Rutier Ilfov va efectua o acțiune de combaterea a încălcării regimului legal de viteză. Vezi unde!

Mâine, începând cu ora 10:00 Serviciul Rutier Ilfov va efectua o acțiune de combaterea a încălcării regimului legal de viteză. Vezi unde!

[ot-caption title=”Foto: Tudor Costi” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/07/5518756-mediafax-foto-tudor-costi-1.jpg”]

Inspectoraul de Poliție al Județului Ilfov anunță că va desfășura mâine începând cu ora 10:00 o acțiune de combatere a încălcării regimului legal de viteză pe drumurile publice, care se v-a desfăşura pe Drumul Naţional 1, în localităţile Săftica, Baloteşti, Tâncăbeşti şi Ciolpani.

Cu această ocazie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov, vor acţiona cu sisteme de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, ce vor fi amplasate în cascadă, pe raza judeţelor Ilfov şi Prahova, în vederea prevenirii accidentelor rutiere grave şi a consecinţelor acestora.

Sursa – Comunicat I.P.J. Ilfov

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *