sâmbătă , 23 octombrie 2021, 04:29 AM
Știri / Dezvăluiri / Mergem gratis cu RATB-ul din Buftea
Mergem-gratis-cu-RATB-ul_1

Mergem gratis cu RATB-ul din Buftea

Este bine de știut că poti merge și gratis cu autobuzul RATB 460B sau noul 462 ce face legătura dintre Orașul Buftea și București. Am surprins acum cateva zile cum cele 3 validatoare erau blocate și au ramas blocate. Din acest motiv călătorii, destul de numeroși nu au putut valida cardurile de călătorie.

Ne punem altfel problema și vă amintim că autobuzele RATB circula pe raza Orașului Buftea în baza unui contract încheiat între Primăria Orașului Buftea și RATB unde primăria se obligă să plătească lunar o sumă semnificativă de bani urmând ca RATB să returneze sumele încasate pe această linie. Cu alte cuvinte toate aceste pierderi vor fi suportate de toti locuitorii Orașului Buftea din bugetul local.

Dar ce să mai zicem că de mai bine de un an RATB nu a realizat nici un control al titlurilor de călătorie iar în anul 2014 nici o singură contravenție nu a fost eliberată pe raza Orașului Buftea.

Ne întrebăm cât a încasat Primăria Buftea de la RATB și cât a plătit Primăria Buftea pentru serviciul prestat de RATB? Dacă toți Buftenii plătesc acest serviciu de ce să nu il facem complet gratuit pentru rezidenții Orașului Buftea dacă nu se fac controale? De ce o parte din cei care îl folosesc să cotizeze iar șmecherii nu?

Mergem-gratis-cu-RATB-ul_2

Vezi și

creta-tabla

De la ziare la lucrări de reparații și igenizări. Vezi despre ce firmă este vorba!

De curând pe portalul www.e-licitatie.ro au aparut două notificări de atribuire la cumpărari directe către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *