vineri , 22 octombrie 2021, 15:50 PM
Știri / Actualitate / Noi percheziţii în această dimineața la trustul Media Pro. Acuzaţii: Spălare de bani şi evaziune fiscală.

Noi percheziţii în această dimineața la trustul Media Pro. Acuzaţii: Spălare de bani şi evaziune fiscală.

[ot-caption title=”Media Pro Studios” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/04/Media-Pro-Studios-Front.png”]

Polițiștii Bucureșteni au descins în această dimineata, la 66 de firme și la Studiourile Media Pro din Buftea, pentru destructurarea unui grup specializat în comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani.

Este vorba de 26 de mandate de percheziție în București și județul Ilfov, se arata într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Percheziţii la trustul Media Pro. Acuzaţiile: Spălare de bani şi evaziune fiscală

Cele 66 de societați comerciale ar fi cumpărat servicii fictive de la societați fantomă în scopul deducerii artificiale și ilicite a TVA-ului și impozitului pe profit.

Valoarea serviciilor și a produselor achizitionate fictiv este de 10 milioane de euro, prejudiciul estimat adus statului fiind de 1,5 milioane de euro.

La acțiune participă 90 de politisti și trei procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul București. Politiștii din Capitală au avut sprijinul SRI.

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *