duminică , 24 octombrie 2021, 02:15 AM
Știri / Actualitate / Nu îi vedem, dar ei există! Ție îți pasă?
prin_gunoaie_08

Nu îi vedem, dar ei există! Ție îți pasă?

Azi, puțin după ora 12:00 când foarte mulți dintre noi se gândesc la masa de prânz, acești oameni nu au luxul de a visa la o masă decentă și sunt nevoiți să caute la propriu în gunoaiele pentru o coajă de pâine, un pet de plastic sau o doză de aluminiu pe care le pot valorifica la centrele de colectare pentru acei câțiva bănuți care le asigură supraviețuirea.

Constat că numărul acestor persoane izolate de societate este semnificativ mai mare față de 2008 când rareori îi observam. Azi la Buftea îi poți găsi zilnic pe stradă căutând o speranță în pubelele de gunoi.

Ce putem face pentru a le îmbunătăți traiul? Ce fac autoritățile locale, Primăria Orașului Buftea care aruncă în aer cu zeci de mi de euro pe concerte și evenimente care să mulțumească dar o mică parte a comunității locale. Câți dintre cei care primesc ajutoare sociale chiar au nevoie de ele? Voi îi vedeți, vă pasă?

Domnule (este dar o formă de politețe) Primar, Domnilor Consilieri locali cum îi ajutați pe acești oameni, cum îi ajutați cu un loc de muncă sau o masă caldă pe zi? Când!? Cum!? Cine!? Unde!?

Dacă nu aveți rețineri vă rog să comentați.

Galerie Foto

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *