sâmbătă , 23 octombrie 2021, 05:47 AM
Știri / Economie / Nu îi vedem, dar ei există!
nepasare_001

Nu îi vedem, dar ei există!

Stimate doamne consiliere, stimați domni consilieri ai orașului Buftea, domnule Primar, stimați funcționari din administrația publică locală, vă rugăm să vă gândiți la viitorul acestui copil și al mamei lui care se luptă pentru a supraviețui într-o societate care încă de la naștere nu îi oferă nici un viitor fericit demn de un cetățean european cu drepturi depline, vă rugăm să vă uitați la acest copil ca la copilul dumneavoastră.

Din pozițiile dumneavoastră de conducere, de pe scaunele confortabile din primărie plătite din bani publici alături de salariile și indemnizațiile pe care le primiți, aveți mai mult decât responsabilitatea funcției de a lua măsuri/decizii în care să veniți în sprijinul acestor familii dezorganizate.

Aceste imagini sunt revoltătoare pentru Europa occidentală însă sunt banale pentru cei care ne conduc Orașul, Județul, Țara. Vă faceți că nu îi vedeți, că ei nu există și vă ascundeți de ei atunci când vă întind mâna. Să vă fie rușine pentru salariile ce le încasați și să vă cereți public scuze față de această societate, față de acești oameni.

Este timpul să vă treziți sau să vă părăsiți posturile pentru a lăsa alte persoane capabile să schimbe în bine viitorul nostru și ai copiilor noștri.

Vezi și Nu îi vedem, dar ei există! Ție îți pasă?

Vezi și

Black Friday

Se apropie febra cumpărăturilor de Black Friday 2015. Vezi când și cine participă!

IT&C + Retail Fashion Copii și Jucării Alimente, Băuturi și Produse Naturale Cadouri & Flori …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *