duminică , 24 octombrie 2021, 01:46 AM
Știri / Actualitate / O altă amenințare în stil mafiot la Buftea.
DSC_6607

O altă amenințare în stil mafiot la Buftea.

Pe zi ce trece, astfel de intimidări sunt tot mai frecvente la Buftea, este al doilea caz în acest an.

În urmă cu câteva săptămâni, un alt cetățean ce avea mașina parcată la nici 100 de metri de Judecătoria Buftea a avut parte de același tratament, toate anvelopele autoturismului 4×4 au fost înțepate. Mesajul agresorilor este foarte clar, însă în cazul de față nu putem vorbi de o reglare între două clanuri mafiote.

Proprietarul autoturismului este cel ce deține pagina de Facebook Buftea Live, iar de-a lungul timpului, postările pe această pagină și pe alte pagini web au deranjat multe persoane, însă acesta este prima amenințare clară. Ne întrebăm care este picătura ce a umplut paharul unei minti nebune în stare de un astfel de gest, poate postările plaselor de cartofi, poate demersul jurnalistic de a afla cum sunt cheltuiți banii publici în acest oraș.

Dacă nu știai, în Buftea sunt foarte multe camere de supraveghere aflate în administrarea Poliției Locale. Eficiența acestor nu este clară având în vedere ca o bună parte din camere nu sunt funcționale iar calitatea acestora este și ea pusă la îndoială, ne întrebăm cum este posibil ca o investiție în astfel de camere să fie realizată fără a lua în calcul un lucru elementar, calitatea imaginilor atat pe timp de zi cât și noaptea.

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *