vineri , 22 octombrie 2021, 16:49 PM
Știri / Actualitate / Pe 8 Aprilie 2014, asistența și actualizările pentru Windows XP și Office 2003 nu vor mai fi disponibile.

Pe 8 Aprilie 2014, asistența și actualizările pentru Windows XP și Office 2003 nu vor mai fi disponibile.

Suportul pentru Windows XP si Office 2003 se încheie în 2014

De ce încheie Microsoft suportul pentru Windows XP SP3 și Office 2003?

[spacer style=”3″ icon=”none”]

În 2002, Microsoft a prezentat Politica de suport pentru ciclul de viață pe baza feedback-ului de la clienți, pentru a avea o mai mare transparență și predictibilitate a suportului pentru produse Microsoft. Conform acestei politici, produsele Microsoft Business și Developer, inclusiv produsele Windows și Office, primesc un minimum de 10 ani de suport (5 ani de suport general și 5 ani de suport extins), la nivelul pachetului Service Pack acceptat.

Prin urmare, Windows XP SP3 și Office 2003 vor rămâne fără suport pe 8 aprilie 2014. Dacă organizația dvs. nu a început migrarea către un desktop modern, ați întârziat. Pe baza datelor istorice de implementare de la clienți, perioada medie de implementare pentru întreprinderi poate dura de la 18 la 32 de luni pentru o implementare completă. Pentru a vă asigura că aveți în continuare versiuni acceptate de Windows și Office, ar trebui să începeți planificarea și testarea aplicațiilor imediat, pentru a vă asigura că realizați implementarea înainte de încheierea asistenței.

Ce înseamnă încheierea suportului pentru clienți?

[spacer style=”3″ icon=”none”]

Înseamnă că ar trebui să acționați. După data de 8 aprilie 2014, nu vor mai exista noi actualizări de securitate, remedieri (cu excepția celor de securitate), opțiuni de suport gratuit sau cu plată și actualizări online pentru conținut tehnic.

Rularea Windows XP SP3 și Office 2003 în mediul dvs. după încheierea datei de suport vă poate expune compania la anumite riscuri, cum ar fi:

* Riscuri de securitate și conformitate: Mediile nesuportate și fără patch-uri sunt vulnerabile la riscuri de securitate. Acest lucru poate duce la eșuarea unui control recunoscut în mod oficial de un organism de audit intern sau extern, ceea ce duce la suspendarea certificărilor și/sau la notificarea publică cu privire la inabilitatea organizației de a-și menține sistemele și informațiile despre clienți.

* Lipsa suportului pentru ISV (Independent Software Vendor, vendori independenți de software) și producători de hardware: Un raport specializat de la Gartner Research sugerează că „mulți vendori de software independenți (ISV) nu vor mai accepta noile versiuni de aplicații pe Windows XP în 2011; în 2012, acest lucru va deveni comun.” Și poate împiedica accesul la inovările hardware. Gartner Research mai notează și că în 2012, majoritatea producătorilor de hardware PC au încetat să accepte Windows XP pe majoritatea noilor lor modele de PC-uri.

Fiți modern cu Windows și Office. Această opțiune are multe avantaje, dincolo de păstrarea suportului. Ea oferă mai multă flexibilitate, pentru a ajuta angajații să fie mai productivi, mărind eficiența operațională prin securitate și gestionare PC îmbunătățită. De asemenea, permite organizației dvs. să profite de cele mai recente tendințe tehnologice, precum virtualizarea și mediul cloud.

Cum încep migrarea?

[spacer style=”3″ icon=”none”]

Clienți Enterprise: Microsoft oferă organizațiilor mari resurse tehnice avansate, instrumente și ghidare de la experți pentru a facilita implementarea și gestionarea produselor și tehnologiilor Windows, Office și Internet Explorer. Pentru a afla mai multe despre programele de migrare și implementare, contactați reprezentantul de vânzări Microsoft sau Partenerul certificat Microsoft. Aflați cum să gestionați și să implementați singur un desktop modern, descărcați Trusa de instrumente de implementare Microsoft gratuită și începeți implementarea astăzi.

Întreprinderi mici și mijlocii: Există multe opțiuni pentru întreprinderi mici și mijlocii care doresc să facă tranziția la un PC modern cu cele mai recente instrumente de productivitate și colaborare. Organizațiile mici și mijlocii ar trebui să identifice un Partener Certificat Microsoft în scopul de a înțelege cele mai bune opțiuni pentru nevoile lor de afaceri. Dacă PC-ul dvs. îndeplinește cerințele de sistem pentru Windows 7 sau Windows 8.1, puteți cumpăra Windows 7 Professional sau Windows 8.1 Pro de la un retailer local sau Partener Certificat Microsoft. Dacă PC-ul dvs. nu îndeplinește cerințele de sistem, luați în considerare ideea de a cumpăra un nou PC business cu Windows 8.1 Pro.

Sursa – Microsoft

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *