vineri , 22 octombrie 2021, 15:20 PM
Știri / Actualitate / Pegas Triatlon Club organizeaza Triatlonul Herbalife Buftea 2014

Pegas Triatlon Club organizeaza Triatlonul Herbalife Buftea 2014

[ot-caption title=”Pegas Triatlon Club organizeaza Triatlonul Herbalife Buftea 2014″ url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/05/Logo_Triatlon-Herbalife-Buftea-2014-Front.jpg”]

Asociația Pegas Triatlon Club organizează, Miercuri, 7 Mai, o conferință de presă dedicată lansării primei ediții a Triatlonului Herbalife Buftea 2014, ce va avea loc pe data de 14 Iunie la Buftea, evenimentul sportiv este organizat sub auspiciile Ministerului Tineretului și Sportului și cu acordul Federaţiei Române de Triatlon.

Logo_Triatlon Herbalife Buftea 2014

La evenimentul de lansare, vor fi alaturi Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, Preşedintele Clubului Sportiv Dinamo, Elisabeta Lipă și Președintele Federației Române de Triatlon, Adrian Nanulescu. De asemenea, evenimentul este sustinut de Ciprian Bălănescu, Multiplu Campion Național și Olimpic la Triatlon și de Anca Bucur, Miss Fitness Univers.

Sponsorul principal al evenimentului este Herbalife România. Triatlonul Herbalife are o istorie de peste 14 ani la nivel mondial, cele mai cunoscute evenimente de acest gen fiind Triatlonul Herbalife din Los Angeles, votat „Top Destination Triathlon” si Triatlonul Herbalife din Gdynia Polonia, care la a cincea editie a reunit peste 1.300 de participanți.

[ot-caption title=”Ciprian Balanescu” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/05/Ciprian-Balanescu.jpg”] [ot-caption title=”Anca Bucur” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/05/Anca-Bucur-4.jpg”]

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *