vineri , 22 octombrie 2021, 15:28 PM
Știri / Actualitate / Picanterii electorale petrecute în secțiile de votare de la Buftea.

Picanterii electorale petrecute în secțiile de votare de la Buftea.

[ot-caption title=”Prea „eletorală”, prea ca la țară.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/05/DSC_3962c.jpg”]

Alegătorii au înțeles mesajul, cei de la clasa pregătitoare au făcut panoul din hârtie.

O altă explicație nu găsim, chiar nimeni din organizare, președinții secțiilor de votare, primarul care s-a tot plimbat din secție în secție nu au văzut greșeala la intrarea în unitatea școlară Nr. 1 din Buftea?

[ot-caption title=”NO COMMENT” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/05/DSC_3963c1.jpg”]

Primarul Orașului Buftea și comportamentul acestuia. Pe zi ce trece realizăm cât de speriat și deranjat este acest om când vine vorba de aparate de fotografiat și filmat. Am încercat pe cât posibil să prindem un cadru oficial cu edilul orașului. Uitați cele mai bune imagini din secția de votare și din afara ei.

[ot-caption title=”Gheorghe Pistol în secția de votare.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/05/DSC_3968c1.jpg”] [ot-caption title=”Gheorghe Pistol plecând de la școala nr. 1, Buftea” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/05/DSC_4006c.jpg”] [ot-caption title=”Gheorghe Pistol plecând de la școala nr. 1, Buftea” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/05/DSC_4013c.jpg”] [ot-caption title=”Gheorghe Pistol în secția de votare. Alta față de prima.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/05/DSC_4097c.jpg”] [ot-caption title=”Gheorghe Pistol în secția de votare.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/05/DSC_4086c.jpg”]

Ei bine, după această poză în care surprindeam Primarul Orașului Buftea în secția de vot nr. 10P, find extrem de deranjat față de prezența mass-media, încercând să realizăm un cadru cât mai bun, edilul ne i-a la întrebări pentru a doua oară privind acreditarea noastră de a fi prezent ca supraveghetor extern în secția de vot în care ne aflam chiar dacă noi ne-am legitimat președintelui secției de votare și am primit acceptul de a intra. Edilul încearcă intimidarea prin a ne prezenta acreditarea către el fără a se găndi că însuși prezenta unui primar în secția de vot este interzisă de lege. Ne arătăm din nou documentele de acreditare presedintelui care confirmă că acreditarea noastră este perfect valabilă fiind publică și pe site-ul www.roaep.ro.

Încercăm să obținem un răspuns la întrebările noastre referitor la afișele electorale ale PNL-ului aflate în vecinătatea școlii, însă avem parte de același dispreț și nepăsare.

[ot-caption title=”Afiș Electoral în apropierea secțiilor de votare.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/05/DSC_4067c.jpg”]

Biroul Electoral de Circumscriptie

Biroului Electoral Județean de Circumscriptie nr. 25 – jud. Ilfov confirmă prezența și staționarea primarului în secțiile de votare P9, P10 și P11, sunând și întrebând președinții secțiilor față de cele întâmplate.

Președintele Biroului Electoral Județean de Circumscriptie nr. 25 – jud. Ilfov a Iuat legătura, telefonic, cu președinții secțiilor de votare 9P, 10P și, respectiv, 11P, care au confirmat faptul că primarul orașului Buftea, dl. Gheorghe Pistol, s-a deplasat în secțiile de votare menționate în data de 25 mai 2014, pentru a se asigura de buna desfășurare a procesului de votare. Președintele Biroului Electoral Județean de Circumscriptie nr. 25 – jud. Ilfov i-a informat pe președinții secțiilor de votare menționate ca nici o persoană, cu excepția membrilor biroului electoral al secției de votare, persoanelor care își exercită dreptul de vot și a observatorilor și reprezentanților presei, acreditați, nu pot staționa în incinta secției de votare, și să nu mai permită staționarea altor persoane, în afară celor menționate, în incinta secției de votare, în cursul zilei de 25 mai 2014.

[ot-caption title=”Gheorghe Pistol plecând de la școala nr. 1, Buftea” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/05/DSC_4153c.jpg”] [ot-caption title=”Gheorghe Pistol, un supraveghetor de sectie și un cetățean la școala nr. 1, Buftea” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/05/DSC_4077c.jpg”] [ot-caption title=”Același supraveghetor de secție încercând să intre în cabina de vot cu o bătrână pretinzând că nu vede bine.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/05/DSC_4030c.jpg”] [ot-caption title=”Batrâna de mai sus nu pare a avea așa mare dificultate de vedere intrând la cabina de vot.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/05/DSC_4035c.jpg”]

Mai avem materiale, vedem ce pare mai interesant de aratat publicului larg și revenim.

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *