marți , 28 septembrie 2021, 20:23 PM
Știri / Dezvăluiri / Pistol este de neatins la Buftea. Nu vei mai afla informații de interes public din Primăria Buftea.
Gheorghe-Pistol---Primarul-Orasului-Buftea

Pistol este de neatins la Buftea. Nu vei mai afla informații de interes public din Primăria Buftea.

Primarul Orașului Buftea (Gheorghe Pistol) simte nevoia să regleze lucrurile și dă dispoziția cu nr. 508 din 23 Octombrie 2015 ”privind aprobarea Regulamentului privind acreditarea ziariștilor și reprezentanților mijloacelor de informare în masă la Primăria Orașului Buftea”, instituție ce o conduce din 2012.

Dispozitia 508 din 2015

Dar de unde vine această nevoie? Ei bine, încă din Decembrie 2013 când am început să întrebăm și că cerem informații de interes public Primăriei Buftea. Pe scurt de când am început să deranjăm cu întrebari incomode și să luăm la puricat banii publici cheltuiti de instituție. Evenimentul care la deranjat cu adevărat pe edil este cel din 29 August 2014 când într-o ședință publică a Consiliului Local Buftea în ciuda absenței președintelui de ședință, primarul Gheorghe Pistol mă dă forțat afară din instituție tocmai pentru a nu încurcam interesele edilului, acesta având de susținut printre altele și hotărârea cu nr. 83 ”privind aprobarea achiziționării serviciilor de consultanță, asistență și reprezentare juridică în fața instanțelor de judecată”, dosare ce aveau să ajungă la casa de avocatură ”Vlad, Minea, Cenuse și Asociații” și reprezentate direct de avocatul Vlad Ștefan pe data de 29 septembrie 2014, la fix o luna distanță.

083

Nimic deosebit până acum dacă avocatul Vlad Ștefan nu ar fi avut o legătură cu actualul Primar Gheorghe Pistol după cum reiese și putem interpreta din documentele de mai jos dar și din comunicatul A.N.I. ce îl vizează pe edil pentru CONFLICT DE INTERESE sesizând Parchetul de pe langă Judecătoria Buftea în vederea verificărilor.

Vă reamintim imaginile din 29 August 2014, fix momentul în care edilul simte nevoia să își apere interesele personale pătând imaginea instituției ce o conduce prin atitudinea deloc potrivită, încercând să ascundă față ce cetățenii Orașului Buftea modul în care sunt cheltuiți banii publici. În urma evenimentelor au fost sesizate organele de Poliție și Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea care recent a dat o ordonanță de clasare a dosarului penal nr. 5792/P/2014 scoțându-l pe Pistol bazma curată iar pe mine vinovat de toate cele. Este de menționat și numele procurorului Cotelnic Alexandru ce a refuzat să răspundă cererilor mele de informare și studiere a dosarului penal creând senzația că Pistol este de neatins la Buftea.

Revenim la dispoziția primarului de a clarifica modul în care se acordă acredităriile de presă la Primăria Buftea și ne aruncăm privirea pe Anexa I din Dispoziția nr. 508 / 23 octombrie 2015, mai exact la Art. 3, Art. 4, Art. 6, Art. 7, Art. 8, Art. 10 și Art. 11 pe care vă invităm să le citiți cu atenție.

Dispozitia 508 din 2015

Această măsură extrem de severă și abuzivă a fost luată tocmai pentru a cenzura ori ce tentativă de a afla informații de interes public fiind accesibilă doar publicațiilor de casă ale primarului (Adevărul Ilfovean și Jurnalul de Ilfov) ce au contracte din bani publici pentru aparițiile în ziar. Dacă masura nu va fi contestată în instanță si va rămâne devinitivă, adio transparență decizionala la Primăria Orașului Buftea. Cetațenii nu vor mai afla informații picante din cadrul institutție. Orice invormație va fi atent filtrată de cei platiți să slujească interesele meschine ale celor aflați la putere, căci mandatul de primar poate dura o veșnicie nefiind limitat la un x număr de mandate. Iluzia că vom avea parte de alegeri democratiece în anul electoral 2016 este spulberată la Buftea. În prezent, Buftea nu are candidați pregatiți să lupte pentru Bufteni și interelele cetățenilor săi. La putere vor fi tot ei, cei din linia I.

Să nu vă așteptați ca vreun posibil candidat să reacționeze căci Pistol este de neînvins la Buftea. Este omul a cărei declarație de avere din 2008 când era consilier Județean lăsa fără cuvinte și pe cel mai înstărit om. Oare ce suprafață deține familia Pistol în Orașul Buftea?

PISTOL GHEORGHE_DECLARATIE_AVERE_2008

Vezi și

creta-tabla

De la ziare la lucrări de reparații și igenizări. Vezi despre ce firmă este vorba!

De curând pe portalul www.e-licitatie.ro au aparut două notificări de atribuire la cumpărari directe către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *