sâmbătă , 23 octombrie 2021, 05:47 AM
Știri / Comunicate / Polițiștii ilfoveni au reținut 8 persoane, după ce acestea au provocat un scandal în orașul Buftea.
radar-politie

Polițiștii ilfoveni au reținut 8 persoane, după ce acestea au provocat un scandal în orașul Buftea.

Polițiștii din Buftea au reținut 8 bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 48 de ani, în urma unui scandal provocat de aceștia pe o stradă din orașul Buftea.

La data de 10 martie a.c., cei în cauză, în timp ce se aflau pe strada Știrbei Vodă, din Buftea, au provocat un scandal, tulburând astfel liniștea și ordine publică.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, unde au aplanat conflictul spontan și au identificat persoanele implicate în eveniment.
Cei în cauză au fost conduși la sediul poliției Buftea pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați magistraților cu propuneri legale.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice și încăierare sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Pentru faptele comise, persoanele în cauză riscă o pedeapsă privativă de libertate de până la 2 ani.

Sursa – Comunicat I.P.J. Ilfov

Vezi și

500_lei_bani

A fost prins de polițiști după ce a furat un telefon mobil și o sumă de bani.

Un tânăr din loacalitatea Buftea a fost reținut la data de 21 iunie de polițiști …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *