vineri , 22 octombrie 2021, 15:30 PM
Știri / Comunicate / Primarul comunei Chiajna Minea Mircea este suspect într-un dosar de evaziune fiscală alături de alte persoane și consilieri locali pentru cheltuieli și sponsorizări ilegale către clubul sportiv Concordia Chiajna.
minea

Primarul comunei Chiajna Minea Mircea este suspect într-un dosar de evaziune fiscală alături de alte persoane și consilieri locali pentru cheltuieli și sponsorizări ilegale către clubul sportiv Concordia Chiajna.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov efectuează 6 percheziții și pun în executare 11 madate de aducere.

La această oră, polițiștii ilfoveni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, efectuează 6 percheziții la sediul unei instituții și la un club sportiv, din localitatea Chiajna, precum și la domiciliile a patru persoane, care, prin activitatea infracțională, ar fi produs un prejudiciu de 35.000.000 de lei.

În fapt, în perioada 2011-2015, principalul suspect, un bărbat de 57 de ani, ar fi efectuat cheltuieli și sponsorizări din conturile instituției către clubul sportiv, fără a îndeplini procedurile legale.

De asemenea, în calitate de reprezentant al clubului sportiv, ar fi cedat administrarea unei unități hoteliere aparținând clubului, către o altă persoană, care, la rândul său, prin intermediul a două societăți tip fantomă, nu ar fi declarat activitățile comerciale desfășurate către organele fiscale.

11 persoane urmează a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Ilfov pentru audieri.

Sursa: Comunicat IPJ Ilfov din 06.04.2016

Pe scurt, primarul comunei Chiajna Minea Mircea este suspectat că în perioara 2011 – 2015 alături de un consilier local și soția acestuia ce au fi realizat plăti și sponsorizări către clubul sportiv Concordia Chiajna. Prejudiciul se ridică la 35.000.000 lei.

Vezi și

500_lei_bani

A fost prins de polițiști după ce a furat un telefon mobil și o sumă de bani.

Un tânăr din loacalitatea Buftea a fost reținut la data de 21 iunie de polițiști …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *