duminică , 24 octombrie 2021, 03:31 AM
Știri / Actualitate / Publicații media ce au primit cu dedicație contracte pe bani publici de la Primăria Orașului Buftea în anul 2013 și 2014.
Logo-Ziar-Propaganda-Adevarul-Ilfovean

Publicații media ce au primit cu dedicație contracte pe bani publici de la Primăria Orașului Buftea în anul 2013 și 2014.

Conform portalul de licitații publice www.e-Licitatie.ro publicația pupincuristă Adevărul Ilfovean în spatele căreia se află firma SC CRIS EVENT MEDIA SRL ce a încheiat în 2013 un contract pe bani publici cu Primăria Orașului Buftea în valoare de 39.600 RON (Valoare achiziție) pentru servicii de intocmire draft publicație de informare a cetățenilor iar în anul 2014 un alt contract cu aceeași dedicație în valoare de 23.100 RON (Valoare achiziție) pentru servicii – realizarea draftului publicației locale Adevărul Ilfovean.

Cu alte cuvinte Primăria Orașului Buftea a plătit firmei SC CRIS EVENT MEDIA SRL suma de 62.700 RON pentru realizarea unui ziar draft (bun de print) în spatele căreia de afla Cristian Szilvassy, un autointitulat ziarist, pamfletar, plătit din bani publici să dezinformeze, să denigreze și să pună în lumină actualul primar de Buftea.

Ne întrebăm de ce primăria plătește un astfel de serviciu când ziarul nu este de găsit pe piață iar tirajul publicației este o necunoscută. Ce să mai spune de eficiența lui, cu banii aceia se putea realiza de la 0 o publicație online și se puteau crea cel puțin două locuri de muncă.

Cristian Szilvassy este un vechi ziarist abonat al Primăria Orașului Buftea mâncând în tihnă pișcotul oferit de primarii ce s-au tot schimbat la Buftea.

Un bun exemplu în acest sens este ziarul Adevărul Ilfovean, Anul III, Nr. 26, Iunie 2014 ce are 8 pagini în care Primarul Orașului Buftea, Gheorghe Pistol (PNL) apare de 19 ori.

O altă publicație ce are contract cu Primăria Orașului Buftea este ziarul Jurnalul de Ilfov în spatele căreia se află firma SC PRESTIGE EVENTS SRL ce a încheiat în 2014 un contract pe bani publici cu Primăria Orașului Buftea în valoare de 25.469,42 RON (Valoare achiziție) pentru furnizare ziar și închiriere spațiu grafic.

Cum de altfel ne-am obișnuit, Primăria Orașului Buftea refuză să răspundă cererilor noastre pe această temă în baza legii nr. 544/2001 privind liberal acces la informațiile de interes public.

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *