vineri , 22 octombrie 2021, 15:38 PM
Știri / Actualitate / RAJA S.A. oprește apa pe strada Studioului din Buftea
DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa pe strada Studioului din Buftea

Pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu apă cu diametrul de 250 mm, de pe strada Studioului din localitatea Buftea, SC RAJA SA Constanţa a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi, 29 septembrie 2016, în intervalul orar 08:00 – 16:00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii de pe strada Studioului. Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de această lucrare şi îi asigurăm că echipele SC RAJA SA Constanţa vor face tot posibilul ca furnizarea apei potabile să fie reluată în cel mai scurt timp.

Comunicat RAJA S.A. din 29.09.2016

De precizat faptul că în ultimele 2 săptămâni RAJA S.A. a tot oprit apa pe strada Studioului pentru diverse avarii la noua retea. Fie pentru lipsa de presiune, fie pentru schimbarea unui apometru fie pentru alte avarii. Destul de neplacut pentru cei care sunt prinși în situația neplăcuta de a rămâne fără apă fix când mașina de spălat este în funcțiune. Imaginați-vă să vi se întâmple asta de douo ori la rând și să fi nevoit să cumperi apă la bidoane de 5l pentru a le clati (spala) de detergent. Rușine RAJA S.A. pentru lipsa de profesionalism și transparență. Comunicatul de a sus este o premieră, de reculă nu se obosesc că anunte astfel de situații neplăcute.

Vezi și

scandal_buftea_04

Scandal la Buftea. Geamuri sparte, poliție, ambulanțe.

Update: Potrivit I.P.J. Ilfov în urma scandalului de aseară sunt cercetați penal două persoane din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *