vineri , 22 octombrie 2021, 15:31 PM
Știri / Actualitate / Petiție Online – Reabilitare Termică a Orașului Buftea

Petiție Online – Reabilitare Termică a Orașului Buftea

[ot-gallery url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/gallery/petitie-online-reabilitare-termica-a-orasului-buftea”]

Mai poţi semna petiţia Online pentruReabilitare Termică a Orașului Buftea” până pe 20 Aprilie 2014.

Spune-i primarului că îţi pasă de oraşul tau, uite cum ar putea arăta un bloc reabilitat termic. Faţada blocului tau poate schimba în bine imaginea oraşului Buftea.

[ot-caption title=”Cum ar putea arăta un bloc reabilitat la Buftea.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/01/DSC_8899C.jpg”] [ot-caption title=”Cum ar putea arăta un bloc reabilitat la Buftea.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/01/DSC_8921C.jpg”] [ot-caption title=”Cum ar putea arăta un bloc reabilitat la Buftea.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/01/DSC_8901C.jpg”] [ot-caption title=”Cum ar putea arăta un bloc reabilitat la Buftea.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/01/DSC_8906C.jpg”]

Stimate Primar Gheorghe Pistol,

Dorim să vă aducem la cunoștință demersul nostru pentru strângerea de semnături a petitiei „Reabilitare Termică a Orașului Buftea” publicată în portalul Adevarul de Buftea (www.adevaruldebuftea.ro/petitii/reabilitare-termica-a-orasului-buftea) ce are ca scop dorința locuitorilor orașului Buftea ca în anul 2014 să se demareze programul de „Reabilitare Termică” promis în campania electorală „Pistol Gheorghe Primar” ca unul din cele „Zece puncte pentru un oraș de nota 10 (zece)” ce are ca scop „Reabilitarea termică a blocurilor de locuințe în scopul reducerii consumului enegetic, ca măsură de protecție socială a populației prin reducerea cheltuielilor cu întreținerea locuințelor.„.

Ca urmare a numărului de semnăruri confirmate în urma demersului nostru vă rugăm să vă respectați promisiunea și să demarați proiectul în cursul anului 2014. Vă rugăm să vă luati un angajament de respectare a celor promise printr-un comunicat de presă.

Perioada de strângere a semnăturiilor a început la 20.01.2014 până la 20.04.2014 ( 3 luni ) cu un obiectiv de 1000 de semnături ce sunt validate prin căsuța de mail și au ca informații Nume, Prenume, Localitatea și Țara de domiciliu.

Vă mulţumim pentru solicitudine.

[emailpetition id=”1″ progresswidth=”300″ width=”100%”] [signaturelist id=”1″ dateformat=”Y-m-d / h:i” rows=”10″]

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *