duminică , 24 octombrie 2021, 02:51 AM
Știri / Actualitate / Reguli privind locurile speciale pentru afișajul electoral.

Reguli privind locurile speciale pentru afișajul electoral.

[ot-caption title=”Reguli privind locurile speciale pentru afișajul electoral.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/05/DSC_2071C.jpg”]

Primăria Orașului Buftea publică două dispoziții privind stabilirea locurilor speciale pentru afișajul electoral în vederea organizării și desfășurării alegerilor pentru menbrii din România în Parlamentul European și pentru Camera Deputaților si a Senatlui din data de 25 Mai 2014.

Art. 7 – (1) Se interzice afişajul în scop electoral prin aplicarea pe pereţii sau pilonii de susţinere a podurilor, pe indicatoarele rutiere, panourile de orientare şi informare rutieră, precum şi pe stâlpii electrici şi în staţiile de autobuz.
(2) Este interzisă utilizarea de către partidul politic, alianţa politică , alianţa electorală , o rganizaţia cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care participă la alegeri ori candidatul independent a locurilor speciale pentru afişaj electoral astfel încât să împiedice folosirea acestora de către un alt partid politic, alianţă politică, alianţă electorală , organizaţie a cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care participă la alegeri ori de către un alt candidat independent
(3) Sunt interzise afişele electorale care combină culorile într-o succesiune care reproduce drapelul României sau al altui stat.
(4) Afişarea mijloacelor de propagandă electorală în alte locuri decât cele stabilite prin prezenta dispoziţie constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 lei la 2.500 lei. Constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor se fac de către ofiţerii , agenţii şi subofiţerii din cadrul Poliţiei Române şi Jandarmeriei Române.

Dispozitie nr. 183 din 24 Aprilie 2014

Dispozitie nr. 198 din 05 Mai 2014

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *