sâmbătă , 23 octombrie 2021, 05:55 AM
Știri / Timp Liber / Richard Gioarsa (ne scuzați), alături de creme de corp, vopsea de păr și ață de cusut.
Riciard Gioarsa_afis_01

Richard Gioarsa (ne scuzați), alături de creme de corp, vopsea de păr și ață de cusut.

Update: În urma pamfletului publicat Dl. Gioarsa și familia acestuia (sora) nu au gustat gluma și par foarte deranjați de material. Anunțăm pe această cale că ne pot trimite un punct de vedere pe email la adresa stiri@adevaruldebuftea.ro sau pot comenta prin intermediul rubricilor de comment prin Facebook.

Se apropie campania electorală pentru alegerile locale din 2016 unde Dl. Richard Gioarsă (ne scuzați) candidează din partea partidului PSD (3 trandafiri, fundal roșu) pentru fotoliul de Primar al Orașului Buftea. Cel mai probabil afișul este acolo din campania trecută fără însemne electorale dar putem subânțelege din partea cărui partid politic.

Cu alte cuvinte putem spune că Dl. Richard Gioarsa (ne scuzați din nou) a ”furat” startul colegilor în campania electorală și ne întrebăm dacă dânsul poate de ce, ceilalți candidați nu fac și ei la fel. Nu cumva este ilegal?

Conform DEX `09 GIOÁRSĂ, gioarse, s. f. (Fam.) Haină uzată; p. gener. obiect uzat. – Cf. cioarsă. De aici poate vine și ironia afișului postat într-un magazin de unde puteți cumpăra de la creme de corp, vopsea de păr până la ață de cusut, fermoare și covoare.

Gustați gluma. Pamflet – tratați ca atare.

Vezi și

Foto Fuga lui Dragobete

Sâmbătă, pe 5 martie se desfășoară cea de a doua etapă a Crosului Obiceiurilor Românești- FUGA LUI MĂRȚIȘOR

Sâmbătă, pe 5 martie se desfășoară cea de a doua etapă a Crosului Obiceiurilor Românești- …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *