duminică , 24 octombrie 2021, 02:57 AM
Știri / Actualitate / România trece la ORA DE IARNĂ. Vezi cum va trebui să potrivim ceasurile în noaptea de Sâmbătă spre Duminică.
DSC_0958C

România trece la ORA DE IARNĂ. Vezi cum va trebui să potrivim ceasurile în noaptea de Sâmbătă spre Duminică.

România trece în noaptea de Sâmbătă spre Duminică la ora oficială de iarnă, ceasurile urmând să fie date înapoi cu o oră, astfel că ora 04:00 va deveni ora 03:00.

CFR Călători informează că, începând de Duminică, 26 octombrie 2014, în activitatea de transport feroviar de pasageri se va trece la ora de iarnă, ora 4:00 devenind ora 3:00, dar acest lucru nu va modifica mersul trenurilor în vigoare.

Trenurile de călători vor pleca din gări (statiile din care se formează) după ora oficială de vară până Duminică, 26 Octombrie, la ora 4:00, care devine ora 3:00. Trenurile care pornesc din stațiile de formare după aceasta ora, vor pleca la orele din mersul trenurilor în vigoare, respectand ora de iarnă.

Trenurile care se vor afla în circulație după ora 4, ora de vară, vor opri în stațiile de pe parcurs stabilite, unde vor staționa până la ora de plecare din orarul în vigoare după ora de iarna. Cursele care au de parcurs o distanță scurtă până la stația finală își vor continua mersul până la destinație.

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *