vineri , 22 octombrie 2021, 16:02 PM
Știri / Actualitate / România trece la ORA DE VARĂ. Vezi cum va trebui să potrivim ceasurile în noaptea de Sâmbătă spre Duminică.

România trece la ORA DE VARĂ. Vezi cum va trebui să potrivim ceasurile în noaptea de Sâmbătă spre Duminică.

[ot-caption title=”România trece la ORA DE VARĂ. Vezi cum va trebui să potrivim ceasurile în noaptea de Sâmbătă spre Duminică.” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/03/DSC_0958C.jpg”]

România trece în noaptea de Sâmbătă spre Duminică la ora oficială de vară, ceasurile urmând să fie date înainte cu o oră, astfel că ora 3.00 va deveni ora 4.00.

Ora oficială de vară este aplicată între ultima Duminică din luna Martie şi ultima Duminică din Octombrie. Pentru trecerea la ora oficială de vară, ceasurile vor fi date înainte cu o oră, astfel că duminică 30 martie, care va avea 23 de ore, va fi cea mai scurtă zi din an.

Trecerea la ora oficială de vară nu va afecta mersul trenurilor de călători, dar vor fi întârzieri pentru 70 de trenuri aflate în circulaţie între orele 3.00 şi 4.00 (ora de iarnă). Astfel, opt trenuri internaţionale, 31 InterRegio şi 31 Regio vor fi afectate de schimbarea de oră, a anunţat CFR Călători.

Trenurile de călători vor pleca din staţii după ora de iarnă până în noaptea de Sâmbătă spre Duminică, la ora 3.00, care devine ora 4.00. După 4.00, trenurile vor pleca din staţii la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară.

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *