luni , 28 mai 2018, 00:20 AM
Știri / Actualitate / Ruladă de curcan

Ruladă de curcan

[ot-caption title=”Ruladă de curcan” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/04/DSC_0467Ctop.jpg”]

Ingrediente

[spacer style=”3″ icon=”none”]

– un piept de curcan;
– 100 g. ciuperci;
– 100 g. gogoșari murați;
– 100 g. castraveți murați;
– 100 g. cașcaval;
– 2 cârnaciori (cu cât mai subțiri, cu atât este mai ușor de rulat);
– condimente după gust: piper, sare,ierburi aromatice, delikat și puțin ulei.

Mod de preparare:

[spacer style=”3″ icon=”none”]

Se taie pieptul de curcan în felii subțiri, se asează ca o plapumă peste care se pun bucățele de ciuperci, gogosar, cațcaval și castraveți, iar deasupra se așează cârnaciorul.

Se rulează și apoi se leagă cu ață pentru a nu se desface în timpul coptului (sau se prinde cu scobitori).

Se condimenteaza, se aseaza intr-un vas de yena cu putin ulei si se baga la cuptor.

Se manancă rece sau cald și este foarte bun ca aperitiv.

După preferințe se poate pune ou fiert și alte legume în interiorul rulourilor.

Rețetă oferită de Raluca C..

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *