Ingrediente
[spacer style=”3″ icon=”none”]– un piept de curcan;
– 100 g. ciuperci;
– 100 g. gogoșari murați;
– 100 g. castraveți murați;
– 100 g. cașcaval;
– 2 cârnaciori (cu cât mai subțiri, cu atât este mai ușor de rulat);
– condimente după gust: piper, sare,ierburi aromatice, delikat și puțin ulei.
Mod de preparare:
[spacer style=”3″ icon=”none”]Se taie pieptul de curcan în felii subțiri, se asează ca o plapumă peste care se pun bucățele de ciuperci, gogosar, cațcaval și castraveți, iar deasupra se așează cârnaciorul.
Se rulează și apoi se leagă cu ață pentru a nu se desface în timpul coptului (sau se prinde cu scobitori).
Se condimenteaza, se aseaza intr-un vas de yena cu putin ulei si se baga la cuptor.
Se manancă rece sau cald și este foarte bun ca aperitiv.
După preferințe se poate pune ou fiert și alte legume în interiorul rulourilor.
Rețetă oferită de Raluca C..