duminică , 24 octombrie 2021, 02:14 AM
Știri / Actualitate / SC RAJA SA a demarat campania “Recensământul abonaților”

SC RAJA SA a demarat campania “Recensământul abonaților”

[ot-caption title=”SC RAJA SA a demarat campania “Recensământul abonaților”” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/06/DSC_2500c.jpg”]

Începând de ieri, 12 iunie 2014, SC RAJA SA a demarat campania “Recensământul abonaților” , atât la nivelul județului Ilfov, cât și în celelalte șase județe – Constanța, Ialomița, Călărași, Dâmbovița, Brașov și Prahova, în localitățile unde societatea noastră asigură serviciile de alimentare cu apă și canalizare. Practic, în această perioadă, zilnic, de luni până sâmbătă inclusiv, echipele RAJA inventariază toți abonații, indiferent de statutul juridic, persoane fizice, asociații sau agenți economici.

Acțiunea demarată are drept scop, din punct de vedere tehnic, inventarierea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare. Campania va aduce beneficii evidente clienţilor, putându-se interveni cu promptitudine în cazul unor disfuncționalități ale acestora, ce ar putea conduce la lipsa apei potabile către abonați. Datele tehnice culese din teren, de la nivelul rețelelor secundare de distribuție vor fi introduse în sistemul GIS (sistemul informatic/baza de date electronică). Pe lângă inventarierea tehnică a rețelelor secundare, se va face și o  verificare a branșamentelor/racordurilor, căminelor apometrice și a aparatelor de măsură. Totodată, echipele RAJA vor face și o inventariere a abonaților contractuali, urmărind corectitudinea datelor înscrise în contractele de furnizare/prestare servicii de alimentare cu apă și canalizare.

La nivelul asociațiilor de proprietari, verificările se vor face la nivelul căminului de branșament și a rețelelor secundare de alimentare cu apă și canalizare (racorduri) împreună cu reprezentantul legal – administrator și/sau președinte.

Echipele de verificare sunt formate din 4 persoane, identificarea acestora facându-se pe baza de legitimație și ecuson.

[ot-caption title=”SC RAJA SA” url=”http://www.adevaruldebuftea.ro/wp-content/uploads/2014/04/DSC_1903C.jpg”]

Vezi și

DSC_1903C

RAJA S.A. oprește apa asociaților de propietari ce nu şi-au achitat restanţele.

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *