marți , 28 septembrie 2021, 18:43 PM
Știri / Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.adevaruldebuftea.ro

1. Condiții generale de utilizare:

Utilizarea site-ului www.adevaruldebuftea.ro (denumit în continuare „site” sau „www.adevaruldebuftea.ro„) presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse mai jos. În momentul în care accesează sau utilizează acest site, utilizatorii sunt obligați să accepte de facto termenii și condițiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni și condiții atrage obligația persoanei respective de a înceta accesarea site-ului.

2. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, precum și conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice, www.adevaruldebuftea.ro va administra datele furnizate de utilizatori numai în condiții de siguranță și numai în scopurile specificate. Datele personale furnizate de utilizatori sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime de către www.adevaruldebuftea.ro

3. Prelucrarea datelor cu caracter personal

www.adevaruldebuftea.ro este înregistrată în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub numarul de notificare 32330.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Adevărul de Buftea are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

4. Protecția datelor

a) www.adevaruldebuftea.ro stochează şi utilizează adresele IP pentru administrarea site-ului, colectarea de informaţii, urmărirea mişcările utilizatorilor şi în scopuri statistice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nicio legătură cu informaţiile personale ale utilizatorilor. Ne rezervăm dreptul de a restriction accesul pe bază de adresă IP a tuturor persoanelor ce aduc prejudicii sau pun în pericol buna funcționare a site-ului www.adevaruldebuftea.ro.

b) www.adevaruldebuftea.ro foloseşte cookie-uri pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu conţin niciun fel de date personale ale utilizatorilor şi nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terţe părţi.

5. Materialele și informațiile accesibile prin intermediul site-ului www.adevaruldebuftea.ro

Conținutul, design-ul site-ului și baza de date colectată de la utilizatori reprezintă proprietatea www.adevaruldebuftea.ro și sunt protejate de legislația în vigoare în România, în privința drepturilor de autor și a drepturilor conexe. Conținutul site-ului poate fi utilizat exclusiv în scop personal. Orice utilizare în alte scopuri decât personale se va face doar cu acordul scris în prealabil al www.adevaruldebuftea.ro . Este strict interzisă copierea, reproducerea sau vânzarea parțială sau integrală a conținutului. Este permisă reproducerea a maximum doua paragrafe pe alte site-uri doar cu specificarea sursei.

Utilizatorii care expediază informații către site-ul www.adevaruldebuftea.ro sau către adresele noastre de e-mail își asumă obligația de a respecta legislația în vigoare în România și de a nu încălca în nici un mod drepturile de autor pe care o terță persoană le-ar deține și acceptă implicit ca răspunderea pentru încălcarea acestora șă le revină în totalitate.

6. Modificarea termenilor și a condițiilor

www.adevaruldebuftea.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul termenilor și condițiilor de utilizare, fără o notificare anterioară a utilizatorului.